25. marts 2011

Frø og små nye planter

Mine klokkeranker står i vindueskarmen i soveværelset,  hvor der ret køligt. De bliver alt for ranglede, hvis de skulle blive inde i stuetemperatur.

Klokkeranken igen, nu kommer der flere blade :-)

Tragtsnerlerne, som også har ophold i soveværelset.

Jeg har priklet 4 planter i hver potte, de fylder en del, og jeg er ikke færdig endnu. Uha, det kommer til at fylde.

Lathyrus klar til at blive sået, de har stået i blød et døgn.

Ud over lathyrus, har jeg stadig en del frø, der skal i jorden.

12 kommentarer:

 1. Flotte klokkeranker. Jeg mangler også at så en del, men venter også for at de ikke skal blive for ranglede inden de kan komme ud.

  Hilsen Ina
  http://annasplads.dk/

  SvarSlet
 2. Jeg er også ved at indse, at jeg kommer til at bo i en oase af spirende planter. Lad os ikke håbe, at udplantningstiden trækker ud.

  SvarSlet
 3. Der er rigtig gang i den store såning. Det bliver spændende at følge udviklingen.

  SvarSlet
 4. Kære Vivik - hvor ER du bare TJEKKET. Respekt ...

  SvarSlet
 5. Det ser rigtig fint ud! Mit hjem er også totalt invaderet af planter. Har bla. også sået Lathyrus royal lavender, den vokser bare så godt :)

  SvarSlet
 6. Kære Vivik - sikke en god idé med dine kasser med plast i. Jeg har store skrupler med hensyn til, hvordan jeg på en smart måde får plads til alle planterne. Jeg har også rigtig mange frø, der venter endnu. Jeg har sorteret alle mine mange frøbreve og lavet tre poser - en for marts, april og maj - med frø i, som skal sås den pågældende måned. Ellers ville jeg have mistet overblikket med hensyn til såtidspunkt. Men lige nu kan jeg ikke helt overskue, hvor jeg skal gøre af alle aprilfrøene. Dit kassesystem gør det jo nemt at flytte rundt med planterne, så den idé må jeg se at få iværksat hurtigst muligt.
  Dejlige billeder af dine klokkeranker.
  Rigtig god og forhåbentlig forårsagtig weekend til dig.
  Hilsen Dorthe Christina

  SvarSlet
 7. Så mange flotte klokkeranker du har da, jeg har bare en :-) men satser på at det holder. Når den tid kommer så kan jeg jo toppe den ene og så har jeg to.
  Ønsker deg lykke til med klokkerankeprosjektet.
  Ser at spirer ganske bra hos deg også, det er en deilig tid vi er inne i nå :-)

  SvarSlet
 8. Kære Vivik

  Du er et meget flittigt menneske. Der er sandelig styr på det!

  SvarSlet
 9. Så vakre spirer! Jeg har ikke fått sådd noe ennå - men det blir klokkeranker på søndag! JEg har fått noen babyplanter i dag som jeg må prikle ut og jeg er så glad, så glad. Det var både Zinnia, blåkorg, Salvie m.m. God helg! Spennende å følge spirene dine.

  SvarSlet
 10. Åhhh... jeg har bare ikke plads i vindueskarmene, så det er kun kæmpeverbena, klokkeranke og skønranke der har fået ærespladser. Regner med at gå i krig i drivhuset så snart det hedder april, og så skal der såes til den store guldmedalje. Kom sol - kom varme!

  SvarSlet
 11. .....hvad skulle vi dog gøre uden vores kølige soveværelser :0) Skønt som det sprirer og gror hos dig Vivik......det bliver en skøn skøn sommer :0)

  Knus på morgenkvisten
  Dorthe

  SvarSlet
 12. Tusind tak for alle kommentarerne, og held og lykke til jer alle med så-projekterne.

  God weekend
  Hilsen Vivik

  SvarSlet