21. marts 2011

Et tilbageblik

Det er lidt sjovt at se på gamle billeder, og på hvordan haven har forandret sig.
2004 få måneder efter vi var flyttet ind.
 

2005 nyfræset have


2005 haven var blevet ryddet og endelig havde vi en grøn plæne igen.
 
2006 første sommer med en ny terrasse


 
2007 fik vi endelig lavet havebassin

 
2008 lille ny siddeplads bag havebassinet

 
2009 kom drivhuset til

2010 nyt bed og en del nye træer og buske

Det bliver spændende at se, hvad havesæsonen 2011 bringer :-)

10 kommentarer:

 1. Det er bare så flot alt det I har nået i haven og det er et rigtig flot resultat. Hvis du vil løfte lidt af sløret, så kunne det være rigtig spændende at høre hvilke planer/fremtidsdrømme I har for haven!

  SvarSlet
 2. Det er helt vildt som ens have den ændre sig - vi har også nogle billeder af hvordan den så ud før og nu men ikke på bloggen. Det er helt vildt hvor meget man kan nå at lave i løbet af en sæson :)

  Du har bare fået laven en skøn og dejlig have og det må virkelig være en skøn tilfredsstillelse at komme derud og gå rundt i mellem alle ens dejlige planter. Du og din mand har fået jer en dejlig oase :) flot arbejde

  SvarSlet
 3. Så fint å følge bilder før og etter:) Du har tatt noen spadetak i denne hagen ser jeg:0)

  SvarSlet
 4. Det er bare blevet så super flot, det bliver spændende hvad I tilføre haven i fremtiden.

  SvarSlet
 5. Sikke en fantastisk forvandling - er helt vild med havebassinet. Hvad var grunden til, at I valgte at fræse hele haven op?

  SvarSlet
 6. Det dejlige ved en have er at den altid er i forandring..... Din er rigtig flot, men ser også ud til at være et stort arbejde:-) Kh Christina.

  SvarSlet
 7. Tak til alle for kommentarer :-)

  Susanne, vi tager tingene lidt hen af vejen. De store ting er ved at være på plads, så det bliver mere detaljerne fremover. Den kommende større projekt hedder en masse løg, forhåbentlig bliver det til efteråret, de skal sættes, men jeg ser, hvor langt jeg når.

  Lavendelkrogen, jeg ville gerne prøve at bygge en have op helt fra bunden af. Vi genbrugte de rhododendroner der var rundt ved terrassen, og så lod jeg en sukkertopgran overleve, men ellers var der ikke meget der var bevaringsværdigt.

  De buske der var bag i haven, fyldte nærmest det halve af haven, og var helt almindelige og ikke velplejede på nogen måde. Jeg ville have plads til noget mere spændende. Altså blev der rykket rigtig meget op, græsplænen var også mere mos end plæne, derfor kom der en fræser på.

  Annette, det kunne være spændende, hvis du vil vise nogen af dine før og nu billeder på din blog :-)

  Christina, det har været et stort arbejde, men som du ser har vi taget det lidt af gangen, og stille og roligt begynder det at ligne, det jeg geren vil ahve det til :-)

  SvarSlet
 8. Ah, nydelig, nydelig hage! Sukk! Fantastsik flott:) Alt dere har fått til på disse årene! Inspirerende! Cathrine:)

  SvarSlet
 9. Spændende udvikling i jeres have og et meget flot resultat. Det er en smuk havedam, I har - viser lige min mand billedet - han er meget "vand" interesseret.

  Hilsen Ulla

  SvarSlet
 10. Ulla, i kan se flere billeder, hvis i går klikker på havebassin.

  SvarSlet