29. marts 2011

Åh hvor jeg glæder mig.........På sådan en råkold aften sidst i marts, virker det som om der er laaaaaaaaaaang tid til - suk!!

Åh hvor jeg glæder mig til sol, sommer og lune aftener, hvor vi kan sidde i haven og indtage vores aftensmad.
Det er lidt underligt at tænke på, at der kun er et par måneder til, vi kan sidde udenfor om aftenen, når vejret er med os.

5 kommentarer:

 1. Ja, men lige pludselig er den der, og jeg glæder mig også vanvittigt :)

  SvarSlet
 2. Du taler på manges vegne, tror jeg.

  Det bliver skønt og sikke en flot udsigt, I har fra jeres terrasse.

  Hilsen, Ulla

  SvarSlet
 3. Ja, du har så inderligt ret!! Jeg har selv idag gået og kigget på små stauder, som blev sat i efteråret, og spekuleret på om de mon nogensinde blev til noget, - eller om der overhovedet er liv!! Men jeg ved jo også godt at lige pludselig går det stærkt og vi kan igen nyde alt det grønne derude mens vi spiser på terrassen. Det blir' godt :o)

  SvarSlet
 4. Det ser helt fantastisk dejligt ud - og måske varer det ikke så længe endnu, før vi for alvor kan indtage terrasserne igen rundt omkring. Jeg kan huske at der nærmest var hedebølge i slutningen af april, det år jeg fødte min datter. Så der er statistisk set en lille bitte mulighed for sommer om 3-4 uger :-).
  Mange hilsner fra
  Dorthe Christina

  SvarSlet
 5. Hej Vivik.
  Det ser osse bare hyggeligt ud fra den siddeplads du viser ... Mon ikke man kan spise frokost ude på lørdag, jeg har hørt om op til 20 grader.
  Kh Lone

  SvarSlet