28. marts 2011

Nyvasket drivhus


Pyha, jeg føler mig godt brugt i dag ! Vi har plantet 850 stk. bøgehæk på arbejdet i dag (4 personer). Troede vi kunne nå det til middag, men........sådan skulle det ikke gå. Vi fandt ud af, at et pænt stykke af den "jord", der skulle plantes i, var ren stabilgrus. Altså ud og grave lange render med stabilgrus op, for derefter at få fyldt noget muld i. Vi kunne ikke komme til at grave med maskine, så der var kun den hårde vej - skovlen.
Arbejdet blev klaret, og alle planter kom i jorden inden fyraften :-)

Sikke dog en masse skrammel, vi har haft  inde i drivhuset

Her hjemme, er der en del ting, jeg håber vi kan få ordnet i denne uge, og vi er kommet godt i gang.


Vi fik tømt drivhuset for møbler, krukker m.m. og min mand har vasket huset både ude og inde. Hvor blev det pænt, og hvor er jeg glad for det :-)


Inden længe skal alle mine små nye planter flyttes ned i drivhuset, så det igen kan blive normale tilstande her indenfor.


Jeg var ikke til de helt store projekter i dag, men fik gødet roserne i forhaven. Vanderen kom på, og så fik de en god grundvanding. Det skulle være rigtig godt, at give dem en ordenlig gennemvanding her i det tidlige forår.


Rosenbedet omme i haven fik jeg gjort rent, så nu er det også klar til gødning og vand, men det må vente til i morgen.

7 kommentarer:

 1. Så fint og ryddigt det er hos dere. Et stort og bra arbeide er gjort.. Og tenk, allerede begynt med vann og gjødsel! Her laver snøen ned, så det er ingenting som minner om vår:-(

  SvarSlet
 2. Hold da op, kan godt forstå du er godt brugt med plantning af så mange bøgetræer. Og alligevel overkom du en del mere, da du kom hjem, det var flot.

  SvarSlet
 3. Det er da ikke så tosset at komme hjem til et rengjort drivhus efter en hård arbejdsdag.
  Håber der også vankede en kop kaffe derude...:o)

  SvarSlet
 4. For en flink mann du har! Det drivhuset så veldig lekkert ut, og det blir spennende å følge med når du flytter inn stiklingene :-)

  SvarSlet
 5. Hvor ser det hyggeligt ud med lidt forårsrengøring. Hvor stort er dit drivhus? det ser større ud end 10 m2 og nyt og pænt.
  Glæder mig til at se roserne til sommer...
  Hilsen Lone.g

  SvarSlet
 6. Sikke et dejligt stort drivhus, I har. Vores er noget mindre.

  Det er så dejligt når det er rengjort og klar til en ny sæson, som jo snart begynder.

  Hilsen Ulla

  SvarSlet
 7. Parkvegens haveglede, håber i snart får forår oppe hos jer :-)

  Fru Friis, huset var nu ikke rengjort da jeg kom hjem, jeg hjalp selv til med at tømme huset, men dejligt, at der var en der gad rengøre den :-))
  Ang. kaffe, vil jeg absolut ikke sætte pris på at få det serveret - jeg kan ikke fordrage den drik.

  Lone, drivhuset er 12.1 m2.
  Ang. roserne, er jeg også selv noget spændt på hvordan dem i forhaven har det. Dem i baghaven plejer at have det lidt bedre. Jeg har desværre ikke den bedste rosenjord her :-(

  SvarSlet