22. marts 2011

Jeg glæder mig over hver en lille blomst.

Nu varer det ikke længe inden alle mine krokus står i blomst. I dag er der flere af dem, der er kommet med blomster, og resten står på spring. Den blå anemone, som stod med blomsterknopper den anden dag, har også foldet sig ud nu.

Jeg glæder mig over hver en lille blomst, der folder sig ud i min have, så der venter mange små glæder i de kommende måneder :-)7 kommentarer:

 1. Blir visst aldri lei av krokusfoto. Dette herlige blikkfanget av en fargeklatt imellom grå og brune vinternyanser. Har dessverre ikke blåveis på disse kanter av Norge, men har noen blå anemoner som ligner. Virkelige vårtegn!

  SvarSlet
 2. Jeg er vild med blå anemoner, men har desværre ingen i haven. Istedet har jeg en del blå violer og det er heller ikke ringe senere på foråret :-)

  Men lige nu kan jeg godt forstå, at du glædes over hver en blomst, som giver farve og liv til haven.

  SvarSlet
 3. Uhhh, de er alle fine. Den lyslilla krokus er så smuk!

  SvarSlet
 4. Takie małe kwiatuszki, a tak dużo radości. Pozdrawiam

  SvarSlet
 5. Det er også så dejligt og livsbekræftende at se blomsterne dukke op og jeg har det som dig - glæder mig over det:)

  SvarSlet
 6. ....det varmer godt i hjertet.....og med krokus og forhåbentlig lidt mindre vind og lidt mere varme vågner humlebierne snart :0)

  Knus Dorthe

  SvarSlet
 7. Dejligt læsning, at jeg ikke er den eneste, der kan gå og glæde mig over hver en lille plante, der folder sine blomster ud :-)

  SvarSlet