1. marts 2011

Stemningsbilleder 1. marts 2011

Endelig langt om længe, har vi i følge kalenderen taget hul på den første forårsmåned. Ikke fordi der har været meget forår i luften i dag, men der må da være håb på forude.....


Jeg vil så gerne vise skønne forårsbilleder, men sneen ligger stadig derude, og temperaturen er ikke noget at prale af, så i må nøjes med de lidt grå indslag, men det er jo sådan verden ser ud lige nu.

Der er stadig sne i forhaven.

Endnu mere sne er der i baghaven :-(

Rhododendronerne har krøllet bladene sammen for at spare på fordampningen. De skal vist have en ordentlig gennemvanding, når jorden engang er tøet op.

Uha, uha, her venter  noget arbejde. Når sneen forsvinder, skal der køres grene og andet på fyldpladsen.
Frosten må også gerne forsvinde, så jeg kan komme i gang med at sigte den færdige kompost og få stukket det andet om.Til alt held, er det da ikke ØV det hele. Der er sået to hold frø, som står nede i drivhuset, og mine små nye pæoner har det også fint i deres bobleplast beskyttede kar :-)


 

Ved både for- og bagdør er der plantet blomster i nogle krukker. Hvor skønt, selvom planterne er små, nye og ikke fylder ret meget endnu. Håber de overlever, ellers må det være en ommer ;-)
Aftenen vil jeg bruge på at tage til foredrag "Haveinspiration" i Hejnsvig-Vorbasse-Grindsted Havekreds, så kan jeg da sidde inde i varmen og drømme om blomster og lunere tider.

7 kommentarer:

 1. Tja der er vist ikke meget forår over de første billeder, men endda sne. Men det er rigtig skønt at se dine finde krukker. Jeg håber, at de kan klare sig, da de stadige melder frost :( Her er vejret lige sådan, men vi har ingen sne..

  Ha' nu en dejlig fornøjelig aften i have kredsen ;-)

  SvarSlet
 2. Dejlige forårskrukker du har fået lavet. Mon ikke de overlever - det ser ud som om de står tæt på huset og nyder beskyttelse derfra.
  Det lyder bare for dejligt med et foredrag om haveinspiration - misundelse er en grim ting!!
  Rigtig god fornøjelse :-)

  SvarSlet
 3. Det er dejligt at skabe sin egen stemning af forår, dine krukker ser dejlige ud!

  SvarSlet
 4. Dejlig forårsstemning i dine krukker og pæonerne er allerede oppe i drivhuset, hvor fantastisk.
  Foredrag om haveinspiration, bare det var mig:o)
  God fornøjelse

  SvarSlet
 5. Kønne krukker du har lavet. God ide med grenene. Det tror jeg, at jeg vil kopiere. Er det klematis- og birkegrene du har brugt?
  Hilsen Ina
  http://annasplads.dk/

  SvarSlet
 6. Ja, nu må det dersens forår godt snart komme!!!!
  Hej fra Line

  SvarSlet
 7. Ja, der er nu noget helt specielt ved at plante de første forårsblomster i krukkerne :-)
  Ina, det er birkegrene jeg har brugt, ville gerne have viklet nogle efeu rundt om dem, men kunne kun finde et sølle eksemplar, så det blev ikke til så meget med det.
  Du nævner clematisgrene, måske jeg skulle forsøge mig med dem en anden god gang :-)

  Madam Bæk, hvor må det være skønt, at ikke længere ser på sne hos jer :-))

  Hilsen Vivik

  SvarSlet