17. marts 2011

Olsens Paradis


 Olsens Paradis er en helt speciel have, som vi besøgte i sommeren 2007, sammen med mine forældre. Haven ligger helt ude på landet i nærheden af en lille by der hedder Vejrup, i Bramming kommune.
Olsen har gennem mange år arbejdet på sine have, og der er ingen tvivl om, at han holder meget af sten og planter, og så må han være fyldt med ideer, som han også får ført ud i livet. Der er så mange pudsige ting i haven, at det er svært at beskrive, det skal opleves.
Ved at klikke her kan i læse mere om Olsens paradis.
Da vi havde været hele haven igennem, mødte vi Olsen. Min far havde et spørgsmål til ham om, hvordan en af de ting han havde i haven fungerede, og jeg spurgte til en af de sjældne planter han havde. Det fik vi en meget spændende eftermiddag ud af :-)


Den planteinteresse vi viste, gjorde at Olsen tog en runde i haven sammen med os, og fortalte en hel masse om sine planter. Det var virkelig en oplevelse af de bedre, manden har et stort plantekendskab, så jeg sugede bare til mig. 
Planen har hele tiden været, at jeg ville besøge haven igen engang først i juni måned, hvor der er nogle spændende planter der blomstrer, men så langt er jeg desværre ikke nået endnu - måske bliver det i år :-)


4 kommentarer:

 1. Hold da op for en have - den er jo helt syrealistisk! Jeg ved ikke rigtig hvad jeg skal mene om anlæggene med sten, men det ser ud som om der er en masse spændende planter:) Og sikke et Abetræ!

  SvarSlet
 2. Lisbeth, der var mange spændende planter, og abetræet var kæmpestort og bar frugt.
  Jeg skrev, at haven er helt speciel ;-)
  Tror det er sundt engang imellem at se noget, der er helt anderledes, end det vi forventer.
  Vi har hver vores måde at skabe vores eget haveparadis på, og det her er så Olsens paradis.

  SvarSlet
 3. Oglądałam różne ogrody ale ten swoją innościa jest niesamowity. Bardzo mi sie podoba i chętnie bym po nim pospacerowała. Pozdrawiam

  SvarSlet
 4. Ja dette var spesielt, utrolig spennende og hvilken kreativitet!

  SvarSlet