31. december 2016

Godt nytår


Kære alle som læser med her på bloggen.
I ønskes alle et godt nyt (have) år, med tak for året der gik.

2016 har været et spændende have år for os.
En blomsterhave er godt på vej, og et nyt drivhus er kommet til.

I sommer åbnede vi for første gang haven for gæster i forbindelse med Haveselskabets havefestival, men også for den lokale havekreds og ikke mindst for en skøn flok havebloggere. Det er noget vi vil se tilbage på med glæde
😍

Jeg glæder mig til endnu et nyt have år.
For første gang har jeg ikke planer om de helt store projekter, tror det vil være godt med et stille og roligt have år.
Der skal selvfølgelig gulv i drivhuset og blomsterhaven skal gøres færdig, men der ud over har jeg ikke planlagt noget, men lad os nu se hvad 2017 bringer........

RIGTIG GODT NYTÅR


29 kommentarer:

 1. Godt nytår til jer begge, der er da sket nogle rigtigt gode ting i jeres have i 2016, det bliver spændende at følge både drivhus gulv og blomsterhaven.
  Tak for altid spændende og inspirerende indlæg.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, og ja - der er da sket en del i haven sidste år, men det bedste er helt klart, at vi langt om længe fik et stort drivhus :-)
   Jeg glæder mig til, at få lagt gulv derude, så det kan blive taget i brug.

   Slet
 2. Ja man ved aldrig om nye idéer kommer til, jeg har heller ingen planer for det nye år (endnu)
  Godt nytår til jer

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-) Der er ideer nok, jeg har jo min haveplan, men jeg vil ikke planlægge det helt store på forhånd i år.

   Slet
 3. Godt nytår Vivi - jeg tror ikke du kommer til at kede dig i haven i det nye år, men du er nået så langt. Nu skal det hele bare vokse til.
  Glæd dig til et dejligt drivhusår, jeg bobler stadig af kærlighed til mit, tænk at man kan glædes så meget over et hus af glas:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-) Kede mig kommer jeg bestemt ikke til, der er altid noget jeg kan gå i gang med.
   Vi glæder os begge meget til at tage drivhuset i brug, tror vi kommer til at tilbringe rigtig mange timer derude. Det gjorde vi i hvert tilfælde i det drivhus vi havde i vores tidligere have :-)

   Slet
 4. Godt nytår til jer. Så hyggeligt at se din have sammen med en flok dejlige havebloggere. Håber vi ses et eller andet sted i det nye år.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-)Det var dejligt at du kom til blogtræf, så jeg kunne få sat ansigt på dig. Har planer om, at kigge op til dig og dit staudesalg engang i år :-)

   Slet
 5. Hej Vivi
  Godt nytår til jer. Jeg glæder mig til at følge livet i dit nye drivhus og resten af haven i det nye år ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-)
   Så må jeg se, om jeg kan blive lidt mere flittig med mine indlæg igen, for det har haltet lidt de seneste måneder ;-)

   Slet
 6. Godt nytår til dig og din mand. Glæder mig til at følge din have igen i 2017, og især hvordan du får indrettet det nye dejlige drivhus.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-)
   Ja det bliver spændende at få drivhuset indrettet :-)

   Slet
 7. Jeg glæder mig til at følge din aktivitet i haven her i 2017:-)
  Rigtig godt og lykkebringende nytår til jer.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-)
   Begynder allerede at glæde mig til det kommende have år.
   Dagene bliver heldigvis hurtigt længere nu hvor vi har passeret nytår, og på dage med godt vejr, er det lige før jeg kan begynde at lave lidt derude, når jeg kommer hjem fra arbejde ;-)

   Slet
 8. Godt nytår til jeg begge:) Glæder mig til at følge bloggen i 2017 og følge med i bl. a. indretning af drivhus, men også udviklingen i resten af haven.

  SvarSlet
 9. Godt nytår til dig Vivi - og mange tak for i år. For blogindlæg, besøg i din have og i din lille bod - og for stor inspiration og viden! Smiler lidt ved tanken om det med ingen store projekter, kun lige blomsterhaven og drivhuset - jeg glæder mig rigtig meget til at se med!

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak :-)
   Lad os nu se hvad året bringer. Jeg tror, det er sundt med et år, som ikke starter ud med en masse store planer. Det er måske bedre lige at få lidt ro på, og få finpudset det der er i gang ;-)
   Der er også noget med en bålplads jeg ikke har fået lavet, men nu har jeg fået fat i de træstykker der skal være stole, så mon ikke også det bliver et lille projekt ;-)

   Slet
 10. Godt nytår, og tak fordi du inviterede til blogtræf. hvorfor har jeg lidt svært ved at tro på, at du får et stille og roligt haveår:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, og mange tak fordi i ville tage turen helt her ned til blogtræf :-)
   Et stille og roligt have år er jo ikke ensbetydende med at lave ingenting ;-)

   Slet
 11. Også godt haveår 2017 til dig. Tak fordi du inviterede indenfor under havefestivallen. Held og lykke med drivhuset, det ser godt ud. Ingen haveplaner?. Nå, vi får se, der kommer nok nogle!!

  Hilsen Elna

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, og tak fordi du kiggede indenfor til havefestivallen :-)
   Der er haveplaner, men ikke planer om store nye projekter.

   Slet
 12. Tak. Et godt år 2017 til jer.
  Knus mor.

  SvarSlet
 13. I ønskes et rigtig dejligt 2017.

  Kh
  Esther

  SvarSlet
 14. Hej. Rigtig godt nytår. Der er sket meget hos jer i 2016. Det bliver interessant at følge med i år også. Du er så flittig og får meget fra hånden, så jeg tror, du får lavet meget i haven i år også:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-) Lad os nu se, hvor meget det bliver til. Drivhusets gulv og indretning har højeste prioritet, og så vil jeg have lavet en overdækket salgsbod, så mine ting kan stå lidt i læ for regn og blæst. Blomsterhavens store bed skal også graves færdig, så må jeg se, om jeg når mere..........

   Slet
 15. Ja, ja Vivi.
  Den er god med dig.... Jeg tror ikke du kan sidde stille, så der dukker nok flere planer op, i løbet af året. Men det er da dejligt, med et mere stille år:-)
  Knus
  Malene

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har ganske ret, jeg er ikke god til at lave ingenting ret længe af gangen ;-)
   Der er masser af planer forude, men jeg plejer at sætte mig nogle mål for det kommende år, og det er dem jeg har begrænset lidt i år. Det er ikke nødvendigvis ensbetydende med, at der ikke sker mere end det :-)

   Slet