3. januar 2017

Et lille hvidt drys


I går sidst på eftermiddagen fik vi her hos os vinterens første sne .
Et fint drys dækkede landskabet og hang i træerne. Smukt.

Kælken, som er et nyt dekorativt element i vores gårdhave kom rigtig til sin ret, den tager sig nu bedst ud i sne.

Her til morgen var der stadig hvidt, men tøvejret havde sat ind og i løbet af formiddagen regnede det hele væk.

14 kommentarer:

 1. Ja, det var desværre en kort fornøjelse, måske kommer der mere i løbet af de næste dage. Sådan et fint lille drys skaber lys i landskabet, og det trænger vi til. Og så ser det megahyggeligt ud med sne på din kælk :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det ser hyggeligt ud med sne, hvis man kan blive inde i varmen, men det er jo ikke helt sådan mit arbejdsliv er. Jeg bryder mig ikke om vinter. Januar og februar kunne godt sløjfes fra kalenderen uden jeg ville have det mindste imod det ;-)

   Slet
 2. Desværre er det ikke pænt så længe, men pynter gør det, så længe det varer :)
  Tak for synet, vi fik ikke noget, men de lover i eftermiddag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Her har vi ikke fået mere sne endnu, men det er helt fint med mig.

   Slet
 3. Hvor fint med et hvidt drys. Kælken er et hyggeligt element og gør sig allerbedst i snevejr - jeg tror også at mange børn vil være glade for et drys sne og jeg ville også:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kælken købte jeg på et marked i sommer, og nu kom den endelig til sin ret. Lige i forhold til kælken var sneen meget hyggelig, men ellers er jeg ikke specielt vild med vinter og sne.

   Slet
 4. Her har vi ikke fået noget sne, men de har vist også sagt at Sjælland går fri. Vi går til gengæld ikke fri af vandmasserne/stormflod.
  Stevns bliver ramt, men jeg bor midt på Stevns, så vores hus er ikke udsat. Blot 1 km herfra ligger dog Tryggevælde Å...og den vej der fører over den, bliver afspærret her til eftermiddag, da Tryggevælde Å meget hurtigt går over sine bredder.
  Det sker et par gange om året at vejen er spærret. Utroligt de ikke får hævet vejen, så problemet mindskes. Tingvej, som vejen hedder er en af "hovedvejene" til St. Heddinge.

  Det ser rigtig godt ud med lidt sne på kælken :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Så hellere sne end vand i så store mængder. Det må være frygteligt at bo i de områder, hvor vandet kan stå så højt, at det trænger ind i husene.

   Slet
 5. Hej Vivi.
  Godt nytår.
  Sikke et smukt, snedrysset motiv.
  Knus
  Malene

  SvarSlet
 6. Hej Vivi. Det er et godt billede. Jeg kunne også godt tænke mig sådan en kælk, vi havde en, da vi var børn, som vi kælkede på. Vi har fået noget mere sne heroppe og lige nu er der minus 12 grader udenfor.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder koldt! Her har vi ingen sne nu, og temperaturen nåede "kun" ned på minus 8-9 grader i nat.
   Du må på jagt efter en kælk :-)
   Jeg er stadig på jagt efter gl. skøjter og ski, men har endnu ikke fundet det helt rigtige til den helt rigtige pris, men det skal nok lykkes en dag ;-)Jeg synes det er hyggeligt, at dekorere med forskellige gamle ting.

   Slet
 7. Hej Vivi
  Her har vi stadig sneen til gode.. ungerne sukker efter den og tjekker vejrudsigten hver dag. Idag er frosten her..bidende koldt er det! Men udsigten til sne er vist langt væk.. ;0)
  Rigtig godt nytår til dig..jeg glæder mig til fortsat at læse med her på din blog og følge dit haveliv.
  KH.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-)
   Det har også været ret frisk med den kolde luft her, men til alt held var der næsten ingen vind i formiddags da jeg var på arbejde :-)

   Slet