24. april 2012

Fast arbejde efter fyraften

H.J. ringede mig op på arbejde kl. to i eftermiddags, han havde lige snakket med en af vores nye naboer. Naboen havde fået leveret alt for meget beton, til et projekt han havde gang i, om vi kunne bruge noget.
Det mente H.J. godt vi kunne, hmmm...........  Skal jeg være helt ærlig, så blev jeg faktisk lidt småirriteret, for jeg kunne godt regne ud, at vi kom til at knokle det halve af aftenen, hvis vi ville aftage det.

Enden blev, at jeg stemplede ud (vi har flextid på mit arbejde). Hjem og hente en trailer, på genbrugspladsen og få læsset det haveaffald der var på den af, ud på byggemarkedet og købe murerske og pudsebræt - det var først nu, at vi opdagede at det vist også var blevet stjålet, da vi havde indbrud i julen. Derefter afsted ud til vores nye nabo, hvor H.J. stod klar.
Kl.15.20 gik arbejdet i gang.


Inde i udhuset havde vi en grim kant på gulvet, som vi havde planlagt skulle have en blødere overgang, så det bliver nemmere at køre op med plæneklipperen. Det fik vi klaret.
Omme ved porten var der også en træls kant, hvor der bare lå en række løse mursten. Der har vi også fået en mere glidende overgang nu.

Fandt senere ud af, at det egentlig bare var de par småopgaver H.J. havde forestillet sig, at vi skulle have ordnet. Det jeg troede han havde ment, da han ringede til mig, er det der kommer nu.


Her skal vi have hundegård. Vi har planer om at anskaffe os en hund i vores sommerferie.
Tror de tidligere ejere, har brugt stedet som sandkasse til børnene.
10-15 cm sand var der lagt ud på noget fiberdug. Det fik vi fjernet.


Jeg fik trukket et par snore, så vi var sikre på, at der var lidt fald væk fra huset. Derefter i gang med at skrabe jord af i det halve af hundegården, og så noget efterfyldning med noget sand. Vi har en murer i familien, og havde undervejs pr. telefon, fået at vi skulle ligge minimum 10 cm beton. 


Vi hjalp hinanden med at læsse traileren flere gange. H.J. kørte så beton til, og jeg fik det så lagt ud efter bedste evne.
Her det sand og jord vi har skovlet ud.


Det beton vi fik forærende gav til det halve af hundegården. Naboen havde ikke forventet, vi kunne aftage det hele, så han havde desværre kørt et pænt stor læs på genbrugspladsen, ellers havde der været til 3/4 af gulvet, men jeg kan godt forstå, han ikke ville risikere at stå med en ordentlig klump stivnet beton i morgen.


Det er lidt vildt at tage sådan en tørn efter arbejdstid, og jo jeg er træt og det er min ryg også.
Det jeg har det værst med, er at H.J. med hans særdeles dårlige ryg, har knoklet meget, meget mere end godt er, men så kan han forhåbentlig lære at tænke sig om, ja han kan !!
Det er for vildt først at være hjemme kl. 21, og først der skal til at spise aftensmad, når arbejdet kaldet igen i morgen.

37 kommentarer:

 1. Dejlig med naboer der kan beskæftige én :o) Men det er da noget af et arbejde i har fået lavet.

  Hund?? det lyder spændende. Hvad har I tænkt jer at få??

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja man kan nå en del på forholdsvis kort tid, når det skal være, men havde ikke forestillet mig, at de projekter skulle foregå så hurtigt ;-)

   Det bliver en schæfer, det har vi før haft. Dejlig hund, når man bare søger for at lære dem, hvem der bestemmer :-)

   Slet
  2. Nu kan jeg se at Madam Bæks hale logrer... ;o)

   Slet
 2. Virkelig flink nabo I har, og flot arbejde!
  Det kan jo være vi får hunden og se på bloggen :-)
  Har selv to: en hvid schæfer blandning og en schipperke.

  Sov godt!

  SvarSlet
  Svar
  1. SElvfølgelig får i hunden at se, når vi får købt en, men nu skal der lige flyttes og laves hundegård først, før vi anskaffer en :-)

   Slet
 3. I sparer sandelig ikke jer selv, men når tilbudet er der, må man jo slå til.
  Jeg håber du sover godt i nat :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Her bagefter bliver vi sikkert glade for, at vi har sagt ja til tilbudet, og tak, jeg sover sikkert godt som jeg plejer :-)

   Slet
 4. Ja, det lyder som en lidt anstrengende gave, I der fik ;-)
  Jeg skal da lige skal love for, at I virkelig får udrette noget i øjeblikket - det kommer I helt sikkert til at sætte rigtig stor pris på senere. Men pas nu på jeg selv.
  Knus Signe

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja der er drøn på lige nu, men om et par uger så er vi flyttet, og om en måneds tid, er nøglerne afleveret, så kommer der forhåbentlig meget mere ro på :-)

   Slet
 5. Ja, jeg synes godt nok også at det er for vildt :-) Men nogle gange tænker man sig først om bagefter. Det var nok det HJ gjorde.
  Det ser ihvertfald virkelig godt ud, det I har lavet, og sparet er jo tjent.
  Hvor bliver det spændende også at følge med når I skal have hund :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var virkelig hårdt arbejde, og H.J.s ryg var meget, meget træt, men det er jo også træls, når ryggen ikke vil, det man gerne selv vil.

   Det vi fik lavet, skal jo ikke laves på et senere tidspunkt, så noget var det godt for :-)

   Slet
 6. Py ha sikke I arbejder - både før og efter arbejdstid... Skal love for I får skubbet noget fra hånden, når
  tilbudet opstår. Flink nabo - det lover jo godt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, og når det lige netop er beton, så er der kun en vej, og det er at få det på plads før det størkner ;-)

   Slet
 7. Ja det er godt nok vildt, hvor har I dog knoklet. Respekt for det, håber ikke I har været alt for ømme her til morgen. I dag må I hellere tage den lidt med ro :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. H.J. kunne heldigvis afspadsere fra midt formiddag i dag, og jeg følte heller ikke for flere fysiske udfordringer i dag, end dem jeg havde på mit arbejde.

   Slet
 8. Hold da op! Hold da op! Håber alle rygge har det godt og så må I tage en slapper idag. Men nu har I fået hilst på naboen og han er heldigvis en flink mand, så er det naboskab på plads :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja sikke en start på det naboskab ;-)

   Slet
 9. Det er utroligt så flittige I er. Det er da dejligt med gode naboer som vil dele ud af deres overskud. Håber at ryggene kan klare det.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det var da rigtig pænt gjort af naboen :-)

   Slet
 10. Sikke da en energi I udviser. Bliver helt forpustet ved tanken ;)) Glemmer heller aldrig da vi fik støbt gulv i hele huset. Betonen væltede ind af vinduet og så var det bare med at få det båret rundt i alle rum. Vi havde heldigvis gode hjælpere, men alligevel tog det tid. Da jeg stod alene (min kæreste var taget på arbejde) kl 22 om aftenen og skyllede værktøj rent, ku jeg ikke forstå, at jeg havde det lidt halvdårligt, indtil jeg kom i tanke om at der ikke var røget noget fast føde ned hele dagen og aftenen. Ja man bliver grebet af arbejdet :)
  Men pas nu på kroppen, den sku jo gerne holde i mange år endnu, med alle de projekter I har i vente endnu !! Godt HJ har dig til det grove. Herhjemme er det omvendt :))
  Ja selvfølgelig skal man da have en rigtig hund når man bor på landet = schæfer !! ;)) Glæder mig til at se vidunderet, når I får anskaffet en.

  SvarSlet
  Svar
  1. Bliver helt træt bare ved tanken om beton til ale gulve i et helt hus. Pyha, det må virkelig have været hårdt.

   I går var det ikke kun mig der tog det grove, H.J. lavede en masse af det, han udemærket godt ved han ikke må, men det hævner sig desværre også........

   Vi glæder os også til den dag, hvor vi skal et eller andet sted hen og hente en lille hundehvalp med hjem :-)) Det er ved at være mange år siden vi sidst har haft hund.

   Slet
 11. Hold så lige op Vivi, i ligger sgu ikke på den lade side :-D
  Flink nabo, men py ha et stort arbejde....efter arbejde.
  Jeg tror i snart skal til at passe lidt på jeres helbred, ellers ender det med i er slidt op inden i når at flytte ud i jeres dejlige nye hus ;-D
  Godt valg i har gjort med en Schäferhund. Jeg har selv haft en for mange år siden, og det var bare "verdens" mest kærlige og rolige hund.
  Håber ikke i er helt splittet ad i dag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja efter arbejdstid, og jeg sidder jo ikke ligefrem stille på mit job, men vi kommer over det ;-)
   Vi når nok heller ikke at slide os helt ned inden flytningen. Der er kun et par uger til.

   Vi har også tidligere haft schæferhund, den sødeste og dejligste hund man kan tænke sig :-)

   Slet
 12. hvis jeg mangler en håndværker, så ringer jeg sku' efter dig....

  SvarSlet
  Svar
  1. Godt med dig, jeg har rigeligt at se til på hjemmebanen ;-)

   Slet
 13. Jeg synes, det er utrolig flot, at I kan lave så mange ting selv! Håber, ryggene har det godt, selv om I har knoklet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi føler os lidt matte i sokkeholderne i dag, men det går vel over igen ;-)

   Slet
 14. Hej Vivi
  I er da bare nogle superhelte begge to. Sikke et arbejde, men fint er det blevet. Bare nu din mand klarer strabadserne uden men
  De bedste hilsener
  Kirsten

  SvarSlet
  Svar
  1. Mon ikke det går, hvis han slapper så meget af i ryggen som muligt i den nærmeste fremtid.

   Slet
 15. Jamen hvad skal man sige... hold nu op I knokler :o)
  Det lyder som om I allerede har et godt naboskab, og det skal man værne om... at det så betyder hårdt knoklearbejde for jer... men det ser godt ud det I har fået lavet :o)

  Ha en go aften...

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, gode naboer er altid en gode :-)

   Slet
 16. Svar
  1. - men også temmelig hårdt...........;-)

   Slet
 17. Hatten af for dig! Det er bare for sejt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tja.....men ikke noget jeg ønsker at gøre igen på en hverdagsaften, hvor jeg skal på arbejde igen næste dag. Det er vist for hårdt for min halvgamle krop ;-)

   Slet
 18. Sådan Vivi, virkelig flot klaret og i dag er du heldigvis glad for at være kommet så langt, selvom det var træls og at i måtte knokle helt vildt for at nå det.

  Men ja! jeg kender godt den der følelse og den er træls lige mens det står på, for det var bedre om det var ordentligt planlagt :)

  Flot arbejde og held og lykke med hundegården :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har det bedst med at så store projekter er planlagt, men selvfølgelig er vi glade for det, vi fik lavet her bagefter :-)

   Må dog erkende, at jeg kan mærke min krop ikke kun er 25 længere.
   14 timers fysisk hårdt arbejde på en´ dag, og så op igen dagen efter til en arbejdsdag med fysisk hårdt arbejde, det er lige i overkanten.

   Slet