30. april 2012

Jeg vil glæde mig over det der er.


Jeg elsker at sidde bag grantræerne, og betragte grunden, vi nu får som legeplads. Nyder at træerne i skovhaven springer ud, og at læhegnet har antaget den dejlige lysegrønne farve der vidner om, at vi er midt i foråret :-)

Det er ikke så mange blomster at vise frem fra min nye have endnu, men jeg glæder mig alligevel over det der er. Træer, buske, vilde blomster, naturen, fugle- og dyrelivet. Det er så skønt :-)) Lidt blomster har jeg medbragt, og dem skal jeg nok få placeret rigtigt, når vi først er flyttet ind.


De vilde stedmoderblomster har jeg altid holdt meget af. Jeg vil forsøge, om jeg kan få nogen af dem til at gro i et hjørne af køkkenhaven.


Når jeg ser hyldens blomsterknopper, drømmer jeg om sol, sommer og en dejlig hyldeblomstdrik :-)


Tæppet med de blå Vinca blomster kan jeg slet ikke få nok af, der midt mellem alt det grønne.


Endnu en Primula i skovbedet er begyndt at blomstre.


En lille stump forårsvortemælk står og lyser op med sine helt fantastiske gule farver ovre i planteindslaget.


Jeg kan stå længe og nyde udsigten over engen, og der er næsten altid et eller andet liv derude. Langt ude midt i billedet, går et rådyr og spiser græs.


Lige ovre på den anden side vejen gik viben rundt.

16 kommentarer:

 1. Suk..... Vivi altså....hvor er det en dejlig "plet" i har fundet jer :-D
  Rigtig god indstilling at have, at glæde sig over det der er´. For der er da meget at glæde sig over. Dejligt hus, skøn udsigt, og masser af spændende dyreliv.
  Ha´en god aften.
  Marianne :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Marianne :-)
   Jeg glæder mig over det der er, men glæder mig bestemt også til at bygge en blomstrende have op :-)

   Slet
 2. Ja, I har virkelig fået en dejlig natur omkring Jer - og du kommer sikkert ikke til at kede dig i mange år frem - så stor som haven er:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Have eller ej, jeg plejer aldrig at kede mig. Har alt for lidt fritid, til alle de ting jeg gerne vil lave ;-)

   Slet
 3. Måske er det ligefrem godt et enkelt år ikke at have travlt i haven, men bare nyde det omkring sig. Det giver også mere tid til at planlægge og gå og glæde dig til det forestående projekt med at lave din drømmehave.
  Du ved, du vil have den, og du ved nogenlunde, hvordan den skal være. Da jeg startede, vidste jeg ikke en gang, at jeg skulle få så stor en have, endsige at jeg ville komme til at elske at gå i haven. Forskelligt udgangspunkt, men begge dele dejlige.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har helt sikkert rimelig styr på, hvad jeg vil med det stykke jord.
   Det bliver nok begrænset, hvad vi når at lave af nyanlæg i år, men kender også mig selv godt nok til at vide, at jeg ikke kan lade være med at gå ud og rode med et eller andet, når vi først er "landet" ;-)

   Slet
 4. Det er den helt rigtige indstilling du har og jeg forstår godt at du nyder det og glæder dig over de nye omgivelser, de er også fantastisk smukke:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg vil nyde det der er, og så stille og roligt gå og hygge mig med at bygge haven op.
   På hjemmebanen skal haven være en glæde ikke et effektivt stykke arbejde, selvom der selvfølgelig er en masse arbejde i at etablere en have.

   Slet
 5. Hej Vivi. Jeg kan virkelig godt forstå, at du kan glæde dig over de fantastiske udsigter du har/får. Når det er så flot nu, hvordan mon det så ikke ser ud når vi kommer en måned længere hen? Det er vist lidt af et scoop det huskøb I har gjort!

  SvarSlet
  Svar
  1. Sidste sommer var der de skønneste vilde blomster ovre på engen, så mon ikke de kommer igen i år :-)
   Vi håber selvfølgelig på, at det er et godt køb vi har gjort, men har det nok ligesom med en "ny" brugt bil, der går lige lidt tid inden man er sikker på, at det hele fungerer som det skal ;-)

   Slet
 6. Hvor er det en dejlig have og nogle fantastiske omgivelser! Der er virkelig noget at glæde sig over:-)de der vortemælk er altså fantastisk smukke:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan slet ikke står for forårsvortemælkens farver :-)

   Slet
 7. ... sådan.. ny header med det nye look:)

  Nu er der heller ikke engang 14 dage til I flytter ud til denne skønne plet med alle dyrene omkring. Vi har jo fulgt lidt med i dine haveplaner, så vi glæder os bare til at se dig i fuldt vigør, selvom I måske ikke tager hul på de store projekter i år.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja et nyt look med noget fra det nye sted, skulle der næsten til. Når jeg engang får lavet et skønt blomsterbed, kommer der nok nyt look igen :-)
   Nedtællingen er virkelig i gang nu, og vi føler os lidt hjemløse. Der står flyttekasser med ting ude i huset, og det samme gør sig gældende her. Vores hus ser mere og mere tomt ud for hver dag der går, så det bliver skønt, når vi kan begynde at indrette vores nye hjem, og få lidt ro og orden på det hele igen :-)
   Glæder mig vildt til at huset her er tømt og gjort rent, samt at nøglerne er overgivet til de nye ejere, så vi kun skal have fokus på vores nye hjem.

   Slet
 8. Dejlige billeder af foråret - det er en skøn tid, og der sker noget i naturen hver eneste dag i øjeblikket.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er lige til at blive i godt humør af at gå rundt og suge foråret til sig :-)

   Slet