31. marts 2012

Det er ikke lige det vejr jeg ønsker mig nu.............


Jeg er klar over, at sne og slud er hvad metrologerne har lovet os de kommende dage. Det er ikke altid de får helt ret i deres forudsigelser, men noget tyder på, at de desværre får det denne gang. Det er ikke lige den slags vejr, jeg ønsker mig nu, hvor vi den sidste uges tid er blevet forkælet med sol og forårstemperaturer, og humørbarometret, var indstillet på havearbejde ;-) 

22 kommentarer:

 1. NEJ NEJ NEJ...det løwn, er det SNE???? Æv, vi vil have en påskeferie som sidste år! Men god ferie til dig alligevel, mon I skal ud og kælke?? :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Desværre er det ikke løwn, det er sne, men ind til videre ser det heldigvis ikke ud til, at det er noget der bliver liggende.

   Har lige en arbejdsdag mandag, inden jeg har ferie, men ud og kælke.........nej jeg vil ej!!!

   Slet
 2. Det er rigtigt øv - her har det også sneet. Jeg havde også sat næsen op efter dejligt have-påske-vejr. Men så må vi jo arbejde os til varmen istedet. Håber du findet lysten til lidt havearbejde trods alt :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Bliver det godt påskevejr går jeg i haven, kommer der kulde, sjap og sne tror jeg, det er malearbejdet ude i huset, der kalder.

   Slet
 3. Huff, så kjett med slik vær nå! Trøsten må være at snøen bli jo ikke liggende, men skjønner veldig godt at det ikke er noe stas!

  Håper været snur seg fort hos deg!

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej til alt held, er vi så langt henne på året, at det vist mere er den afsluttende kamp mellem vinter og vår :-)

   Slet
 4. Nej vejret er bare noget rigtig øv, havde også håbet på noget sol og varme.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det tror jeg vi er mange om ;-)
   Hvem vil ikke helst have et påskevejr, som indbyder til udendørs aktiviteter.

   Slet
 5. Ja det kunne vi godt have undværet. Her ved Svendborg sneer det også men jeg vælger at ignorere det og køre på genbrugspladsen efter en trailer fuld kompost. Sidder dog lige og forsøger at samle mod til det. God påske til dig og dine kære.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja man skal ikke lade sig slå helt ud og gå helt i stå for en smule sne, men det meste er nu sjovere, når solen skinner ;-)

   Slet
 6. Øv med sne og kulde. Jeg håber, at det bliver en meget hurtigt afsluttet kamp mellem vinter og vår. Her skinner solen lige nu, så det ser heldigvis rigtig forårsagtigt ud, når man kigger ud :-)
  Håber, du trods vejret får en dejlig weekend!
  Knus Signe

  SvarSlet
  Svar
  1. Sneen er også holdt her, og lige nu skifter det mellem sol og skyet, noget afvekslende må jeg sige, men egentlig meget normalt for årstiden ;-)

   Slet
 7. Oj,,,,,,,nä de där ser inte så skönt ut :)
  å missa nu inte......

  S
  A
  T
  U
  R
  D
  A
  Y

  S
  H
  O
  W

  O
  F
  F

  De e kul :)
  VÄLKOMMEN
  Håkan

  SvarSlet
  Svar
  1. Vejret er meget svingende her lige nu, det skifter mellem høj sol, skyet og lidt sne ind imellem ;-)

   Slet
 8. Hej Vivi
  Stort tillykke med dit veloverstået sprøjtekursus. Det var da et fint resultat, du kom ud med.
  Jeg er enig med dig i, at nu ville det være dejligt med mere forårsvejr og ikke kulde, sne og slud, som de siger, vi skal have de næste dage
  Rigtig god weekend
  De bedste hilsener
  Kirsten

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-) Vi krydser fingre for bedre vejr end det metrologerne har lovet os :-)

   Slet
 9. Uf, jeg håber, snevejret er gået over igen! Her i Randers skinner solen, så vejret er OK, selvom vinden er noget bidende.

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi fik faktisk ret flot vejr resten af dagen :-)

   Slet
 10. Så kan jeg trøste dig med, at det ikke kun er hjemme i lille Danmark, at vejret er sådan. Her i Sverige stormer det med sne i blandt. Temperaturen er på søllede 3 grader. Surt, men trods det vil jeg ønske jer en fortsat dejlig weekend - have elelr ej :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-) Vejret udviklede sig heldigvis til det bedre op af dagen :-)

   Slet
 11. Ja her stod vi også op til stærk blæst, slud og en enkelt regnbyge. Det positive er, at vi lige har fundet en god skorstensfejer, så nu kan kan tænde op i brændeovnen igen, og så er der jo bloggen med masser af forårsblomster og inspiration til armchair-gardening. Hav en god week-end trods elementernes rasen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder hyggeligt med brændeovn og armchair-gardening :-)

   Slet