18. marts 2012

Regnvejr og dovnedag ;-)


Det har regnet mere eller mindre det meste af dagen hos os, altså blev det ikke havevejr. Det grå vejr fik heller ikke energien frem til andre projekter, så det endte ud med en rigtig dovnedag i sofahjørnet med en bog - en lille morfar blev det også til ;-)


Det er både vådt og gråt i haven, men de grønne farver i haven bliver mere intense på sådan en våd dag.
I går fik jeg fjernet blade fra dette lille staudebed.


Nede i skov- og surbundsbedet blev der også fjernet lidt blade. Der er mange små planter på vej op af jorden dernede, så det var ikke spor for tidligt at få løvet væk.


Effektiviten var ikke så stor, og der er stadig en del blade som ikke er samlet op.
 Min ryg har drillet en del i denne uge, så jeg turde ikke gå for hårdt til værks, skulle nødigt få tilbagefald.
I dag føles ryggen helt fin, så forventer at jeg er helt ovenpå igen :-)


Bedet med roser og geranium i forhaven fik en tur med kultivatoren.
Jeg vil gerne at haven ser bare nogenlunde ud, selvom jeg ikke kommer til at bruge så mange timer derude som tidligere.

Vi har lige skiftet ejendomsmægler. Et valg vi har truffet, for at få nye øjne på, og for at huset igen kan komme frem som nyhed, hvilket vi tror er godt her i foråret.  
Det betyder dog, at der igen skal tages billeder til annoncering. Om 14 dage holder den nye mægler åbenhus. Altså må det bedste være, at det ser bare lidt forårsklart ud rundt om huset.

Jeg skrev for nogle uger siden, at der ville komme et par og se på huset for anden gang. Det var vist en fuser, for de kunne pludselig ikke afse tid de første 3 uger.......hmm........lidt underligt.
 Skulle de mod forventning alligevel være interesserede, henvender de sig sikkert til den nye mægler.

Udover mæglerskifte, bliver prisen sat 100.000 ned. Hvis det ikke kan medføre et snarligt salg, så ved jeg ikke, hvad der skal til !! 

15 kommentarer:

 1. Jeg kan godt genkende det at have to steder, man har simpelthen ikke lyst til at gå op i begge steder, især ikke når man i tankerne har forladt det ene sted. Håber at det snart må lykkes for Jer at få huset solgt, så I rigtig kan komme i gang med drømmegården:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Håber også meget på snarligt salg. Jeg har det bedst med, at kunne gå 100% op i det jeg foretager mig, og det kan jeg ikke gøre nogen af stederne lige nu, det er temmelig frustrerende. Alt bliver ligesom kun gjort halvt, og det passer bestemt ikke til mit temperament. Det er også svært at vælge sine prioriteringer, når jeg ikke ved hvor længe vi skal blive her. Skal jeg bruge mere energi på hus og have her (bedst hvis der kommer til at gå en længere periode inden huset bliver solgt), eller skal jeg vælge at få malet noget mere i vores kommende hjem (bedst hvis vi snart skal kommer til flytten).

   Slet
 2. Ja, det har ikke været helt let at tage sig sammen i dag, men din ryg har sikkert haft godt af at slappe lidt af.
  Jeg håber mæglerskiftet giver pote, så I snart kan komme rigtig videre - jeg krydser fingre for jer.
  Knus Signe

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja tror det har været godt med en ekstra dags afslapning.
   Kan godt bruge de krydsede fingre ;-)

   Slet
 3. Er ved at indhente det forsømte - har ikke læst indlæg en lille uges tid... det er nogle skønne indlæg du har skrevet, med både blomster, mus, skader og ejendomsmæglere :o)
  Den lille mus er supersød, og man kan da næsten ikke andet end være vild med den... altså så længe den opfører sig pænt :o)
  Elsker din blå anemone - nu husker du vel at ta lidt med ud på landet ;o)
  Håber at skiftet til ny ejendomsmægler hjælper, og mon ikke også foråret sætter gang i noget. I hvert fald er der her i vores nabolag solgt to huse indenfor ret kort tid... snart er det jeres tur :o)

  Ha en go aften...

  SvarSlet
  Svar
  1. God læseaften rundt i blogland :-)

   Jeg håber selvfølgelig det snart bliver vores tur til at få solgt. Ejendomsmarkedet her i byen er heldigvis heller ikke helt stillestående, så det er et spørgsmål om tid :-)
   Vi har en rigtig god beliggenhed, huset er godt og reelt, (selvfølgelig ikke moderniseret til den pris vi forlanger), energiklasse C, hvilket er rigtig fint for et 70er hus, og tilstandsrapporten bestemt ikke alarmerende.

   Jeg er bare så frygtelig utålmodig efter at komme videre, specielt nu hvor det er forår ;-)

   Slet
 4. Godt for jer med en rigtig afslapningsdag, det tror jeg helt bestemt. Det er heller ikke befordrende for helbreddet med stress omkring hussalget. Hvor var det ærgerligt, at de pludselig kunne vente 3 uger, så er de nok ikke så interesserede.
  Håber sådan for jer at det hjælper med en ny ejedomsmægler.

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej først kunne de ikke i den ene uge, derefter ikke i de næste to, så vi tror heller ikke interessen er så stor. Jeg ville fint kunne finde en time, hvis der var noget, som var vigtigt for mig ;-)

   Slet
 5. Jeg kan godt forstå, at det er svært at holde koncentrationen om flere huse og haver på samme tid. Det bliver vel nok godt, når huset er solgt.
  Held og lykke med hussalget
  Nina

  SvarSlet
 6. Ja, man fatter jo ikke at folk ikke står i kø for at få sådan et hus med en skøn have og sikke spejlinger i dammen, man endda kan få med i købet.

  Held og lykke med mæglerskiftet, sikkert et klogt træk på denne tid af året.

  Når nu det skulle regne hele dagen, så var det da dejligt at kunne læse og blunde lidt i sofaen :) Der kommer jo godt vejr i kommende uge, så jeg lige.

  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Håber foråret får købelysten frem hos folk :-)
   Det med en skøn have, bliver der ikke lagt vægt på. Mange ønsker ikke andet end en plæne og granitskærver.
   En af mine naboer sagde forleden om en anden gade her i nærheden : "Engang var der så mange flotte haver på den gade, nu er de væk erstattet af sten og græs".

   Slet
 7. Dejlig billede serie. Og lige endnu flere ønsker om, at I snart kun har en bolig at koncentrere jer om.

  SvarSlet
 8. Så herlig å se den grønne plenen:) Plenen her er fortsatt brun... Håper dere lykkes med salget:) Ha en flott mandag:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Vores plæne ser faktisk helt pæn ud, og inden længe skal den vist klippes for første gang i år.

   Slet