2. marts 2012

Forår og forårsblomster i krukkerne.


I går gik vi i følge kalenderen ind i den første forårsmåned. Hvor er det dejligt at vide, at vi nu for alvor er på vej mod forår :-)
Vi har været utrolig heldige med vejret her i overgangen mellem vinter og vår i år. I går over middag var der så lunt i solen, at jeg kunne lægge fliser i kortærmet t-shirt en times tid på arbejdet, men arbejdet i sig selv giver selvfølgelig også en god varme - men alligevel :-) 
Jeg sørger naturligvis for at få en trøje over mig igen, så snart jeg ikke er i fysisk aktivitet.

Vinterpynten blev fjernet fra krukkerne her i eftermiddag, for at give plads til mini påskeliljer og hornvioler. Det er så forfriskende med klare farver og friske blomster i krukkerne efter vinteren :-)


Selvom vi ikke bor på landet endnu, skal der være lidt forår til at tage imod os, når vi kommer derud :-)Jeg fik aldrig tidligere vist de to erantis, der er i vores nye have, her er de, og det blev ikke til mere end de to ;-) 


Der er, som det kan ses en kvist med et dejligt stort vindue på vores nye hus. Hvad der er knap så godt, er at det har vist sig, at det ikke er lavet helt rigtigt. Når der virkelig er slagregn, drypper det ned i en vindueskarm i stuen, hmm.........
I stedet for lappeløsninger, har vi besluttet, at få det lavet rigtigt, så vi er ude over det problem.


I dag gik tømmeren så i gang :-)


Taget kommer til at gå helt op til selve kvisten, og det nye vindue bliver en lille smule kortere end det gamle. På den måde skulle problemet være løst. Glæder mig til næste uge, hvor vi igen kan sidde og nyde udsigten, fra stuen bag det store vindue :-)

12 kommentarer:

 1. Jeg beundrer virkelig jeres gå-på-mod. Så sejt at jeres kærlighed til dette hus/dejlige have, går forud for sikkerhed i økonomien. Håber bare så meget at I snart får solgt det gamle hus, så I kan flytte på landet og hellige jer dette skønne sted 100%

  Knus fra mig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi håber også rigtig meget på, at vi snart får solgt, for vi glæder os helt vildt til at kunne flytte på landet.
   Vi kan virkelig godt li´ det sted vi har fundet, og har valgt, at vi en periode godt vil leve med et mindre forbrug, for at den drøm kan gå i opfyldelse.
   Det er rart med en hvis sikkerhed, men tager den så meget over, at man ikke tør ændre noget i sit liv, begrænser man jo også sig selv voldsomt.
   Der er f.eks. mennesker der ikke tør skifte job, fordi de ved hvad de har, og ikke hvad de får. De vælger så at gå et helt eller halvt arbejdsliv i et job, de måske ikke er særligt begejstrede for. Hvad er det værd ??

   Jeg synes, det er godt at gå efter drømmene, hvis de virker bare lidt realistiske, som oftest går det godt, men selvfølgelig kan man ind imellem "brænde næsen", men så må man bare videre derfra.

   Jeg har ikke lyst til, at komme til at sidde som en gammel bitter kone engang ud i fremtiden, og ærgre mig over alt det jeg gerne ville have gjort, men ikke turde fordi det var for usikkert på en eller anden måde.

   Slet
 2. Ja hold da op hvor I går til den, men det er jo rarest, når tingene er i orden. Her kan vi ikke holde slagregn ude, når det er rigtig slemt, regner det ind ved skorstenen og nogle vinduer, vi tørrer op, vores tømrere var desværre ikke så gode, så vi har opgivet at kontakte dem. Der var mangel på håndværkere i 1999.
  Dine krukker er blevet rigtig fine.

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi har det bedst med, at der er orden på de ting, vi har mulighed for at få orden på.
   Tanken om, hvad evt. vand/fugt kan udvikle sig til derinde under taget, uden man kan se det, bryder jeg mig ikke om. Det kan i værste tilfælde blive meget dyrt at lukke øjnene for, så det skal bare ordnes nu.

   Slet
 3. Forår i krukkerne, ja nu kan vi ikke holde os længere :o) Jeg har også indkøbt lidt af hvert i dag til krukkerne, så i morgen går jeg igang :o)
  Man kan lige så godt få det gjort først som sidst... vand i vindueskarmen er bare ikke sjovt...

  Ha en go aften...

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv om det ikke er ret tit der er stærk slagregn, så ville vi bare have det ordnet.
   Tømmeren kunne sagtens lappe lidt på det, men det ville blive ved med at blive et tilbagevendende problem. Altså ville vi på sigt kunne bruge lige så mange penge på lappeløsninger, som på at få det lavet rigtigt med det samme. Hvorfor så ikke få løst problemet med det samme, og undgå bekymringer omkring det fremover.

   Det er så dejligt med forårsblomster i krukkerne nu. I morgen skal jeg også have ordnet lidt blomster, der skal stå ude ved fordøren herhjemme :-)

   Slet
 4. Dejligt at få tingene gjort rigtigt, så I senere er fri for at tænke på det. Godt med gode håndværkere! Kan godt huske den periode, hvor det var svært at få håndværkere. Vi havde en skorsten, som skulle repareres og ingen murer gad lave den, fordi de havde rigeligt at lave og hellere ville lave badeværelser! Det lykkedes efter et par år!
  Skønne krukker jeg synes de er så fine med de små »blonder« på kanten, nåe ja og de dejlige blomster i, selvfølgelig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er rart for os kunder, at vi ikke skal vente i årevis på, at fat i gode håndværkere i dag, selvom det er til mindre ting :-)
   Krukkerne var nogen der stod ude i haven, da vi overtog huset :-).

   Slet
 5. It must be so nice to be outdoors planting-here it has been cold and snowy!

  Have a lovely weekend,

  Carolyn

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er rigtig dejligt, at vi har så fint vejr her, at vi kan opholde os udendørs, og nyde det begyndende forår :-) Håber sneen snart forsvinder hos jer.

   Slet
 6. Hvor ser det sødt ud med krukkerne. Jeg kan også rigtigt godt lide den lille kant rundt i randen :-)
  Det er fornuftigt at få lavet tingene ordentligt én gang for alle, og også at få rodet overstået mens I ikke bor der.
  Jeg synes jeg kan se et par små 'søskende' bag dine to erantis, så hvis du er forsigtig med at luge, så skal nu nok få mange om nogle år.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes også, jeg kan se et par yngre erantis på vej :-)
   Jeg må hellere få dem gravet op. Skal vist have lavet et lille bed til opbevaring af løg og knolde.
   Bedet hvor de står, skal laves helt om, så alt skal ryddes. Ved ikke hvornår jeg kommer i gang. Det hele afhænger jo af, hvornår vi får solgt. Jeg kan ikke overskue omlægninger i den nye have, så længe jeg også skal passe have her hvor vi bor nu.
   Døgnet har jo kun 24 timer, mit arbejde skal passes, ligeledes skal hus og have her, og lidt søvn har jeg også brug for ;-)
   Indtil vi er flyttet, tror jeg desværre vi bliver nødt til kun at koncentrere os om, at klippe græsset og holde det værste ukrudt væk fra de eksisterende bede i den nye have.
   Åh hvor jeg glæder mig til, at vi kun har et sted, vi skal forholde os til!!

   Slet