29. februar 2012

Dejligt at der igen begynder at komme farver i haven.


Hvor er det dejligt at de gule krokus er kommet i blomst. De kommer altid lidt før de lilla krokus.


Der er efterhånden ved at være en del erantis i mit bed, og de bliver flere og flere for hvert år.


Mini påskeliljerne/tete a tete er begyndt at få knopper.


De lilla krokus er også på vej.


Hovsa, her er der en der er ved at få farve :-)Det er ikke kun blomster der tilfører farve til haven nu. Denne geranium har de skønneste bladfarver.


Rabarberne er ved at komme op af jorden. Det er jeg rigtig glad for, fordi jeg så kan komme til at flytte et par planter med ud i vores nye have :-) De er næsten ikke til at undværre.


Her er også noget der skal graves op. Det er studenter nelliker, som jeg såede sidste år. De må nok kunne skabe lidt farve i den nye have til sommer.

22 kommentarer:

 1. Hej. Ja, det var helt rigtigt, at der nu er ved at komme farver i haven. Sikke mange krokus i har. Tænk, at rabarberne er ved at komme op. Du er godt heldig, at du lige kan få et par af dem med. Jeg må ud at se om vores rabarber også er på vej op.

  SvarSlet
 2. Jeg er næsten sikker på, at dine rabarber også kan anes, ellers går der sikkert ikke mange dage inden de stikker hovederne op :-)
  Jeg synes nu ikke vi har så voldsomt mange krokus, men det er måske fordi jeg drømmer om et stort område med flere hundrede krokus, jeg ser sådan på det ;-)

  SvarSlet
 3. Skønt at der også er krokus hos dig. Jeg har lige skrevet til Signe, at hun og jeg åbenbart er de eneste, som har krokus endnu, men heldigvis har du også nogle. Storkenæbbene er så kønne i bladene lige når de er nye.

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er vist ved at komme krokus op en del steder efterhånden. I Vejle hvor jeg arbejder, er der sat en del i rabatten ved en større vej, og de er rigtig godt på vej nu.

   Slet
 4. Her hos os er det de blå/violette krokus, der kommer først; men alle forårsblomster er velkomne. Men også de nye blade på diverse stauder har de mest fantastiske farver.

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er åbenbart mange forskellige krokus, nogen tidligere end andre.

   Slet
 5. Det pibler op overalt, og det er så skønt. Dine krokus er rigtig flotte, mine er ikke helt så langt fremme. Dejlige billeder.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan ikke vare længe med det vejr vi har lige nu, inden dine også blomstrer :-)

   Slet
 6. Ja inden længe eksploderer haven i farver, og det blir så dejligt :o)
  Jeg er vild med krokusser, de er så fulde af forår :o)

  Ha en go aften...

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det går stærkt, når det først kommer i gang :-)

   Slet
 7. Ja, man bliver bare SÅ glad, når man ser alle de små blomster, der begynder at komme. Hvor er det skønt. Hurra for foråret! :-)
  Knus Signe

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg glæder mig også vildt til foråret hvert år :-)

   Slet
 8. Ja, foråret er bare den allerbedste tid :-)
  Hvor står dine gule krokus flot. Det er fine billeder.
  Det lyder smart at tage dine studenternelliker med, og selvfølgelig rabarberne. Dem kan man ikke undvære i haven, uhm, frisk rababergrød :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også vild med foråret :-)
   Rabarbergrød er fin, men er helt vild med rabarberkompot af nye fine rabarber :-)

   Slet
 9. Det er så deilig nå som hagen begynner å våkne! Håper vi får en flot og fin vår!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er skønt udenfor, nu hvor det hele tager fat :-)

   Slet
 10. Dejlige forårsbebudere, og sikken et dejligt vejr det har været igen i dag!
  Vivi, jeg har tildelt dig en award for din altid informative og inspirerende blog - jeg ved ikke, om du er "til sådan noget", men det er frivilligt om man vil lege med :-)
  Hej fra Line

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak for awarden, det var sødt af dig :-)
   Den kommer dog ikke videre, da jeg for lang tid siden bestemt, at jeg ikke leger med i den leg. Jeg synes, der er så mange dejlige blog, at jeg har alt for svært ved at vælge nogen frem for andre.

   Det er så dejligt med godt vejr, og jeg nyder det virkeligt hver dag, når jeg er på arbejde. Det giver så meget ny energi oven på vinteren :-)

   Slet
 11. Dejlige billeder. Er det ikke meget tidligt at rabarberne titter frem?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det afhænger meget af vejret, hvor tidligt de forskellige planter titter frem, men i år er alt vist lidt tidligt på den, i hvert tilfælde i forhold til de sidste par år, hvor det stadig var vinter og koldt først i marts.

   Slet
 12. Det er så dejligt at se det myldre op af jorden! Ja, lidt farver er lige det, vi har brug for nu. Jeg vil gå en runde i min have og se, hvad der nu er sprunget ud.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg nyder i høj grad foråret, når alt myldrer frem :-)
   God tur til dig rundt i din have :-)

   Slet