15. februar 2012

Dagene er blevet længere :-)

Nu kan det rigtig mærkes, at dagene er blevet længere.
Det er SKØNT!!!

I dag kunne jeg gå i haven og tage et par billeder, da jeg kom hjem, selvom kl. var 17.15. Det er da tegn på, at vi er på vej mod forår :-) 


Endelig kan græsset ses nogle steder igen :-)


Havebassinet er stadig temmelig frossen.
Det er ret synligt, hvilken del af haven der ligger i henholdsvis sol og skygge.Ja, så er solen  på vej ned.


Dejligt at se vintergækkerne igen, nu hvor sneen er ved at forsvinde :-)


H.J. har taget dette dejlige billede af årets første erantis i vores have :-)

10 kommentarer:

 1. Jamen, er det da ikke dejligt at kunne se græsplænen igen. Nu kan vi håbe at det efterhånden er sidste nat med frost.

  SvarSlet
  Svar
  1. Nattefrosten kommer nok i perioder et par måneder frem endnu, men lad os glæde os over alle de dage og nætter vi slipper for frosten :-)
   Jeg nyder virkelig at se noget grønt igen :-)

   Slet
 2. Ja, hvor er det skønt, at det er blevet lysere - og nu også lunere :-) Og skønt med de små forårsbedudere. De første vintegækker er også endelig på vej hos mig, men ingen erantis endnu, så du er da ret heldig.
  Ha' en dejlig aften!
  Knus Signe

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er så dejligt med de første forårsblomster. Har læst at vintergækkerne også er på vej hos dig :-)
   Mine erantis har også først lige stukket hovederne over jorden, og jeg har indtil videre kun to der er ved at få blomst. Det varer nok ikke ret længe, før dine også stikker hovederne frem :-)

   Slet
 3. Ja, det er skønt at lyset vender tilbage, for ikke at tale om varmen! - Kan se I fik jeres drømmehus - STORT tillykke med det! Hvor ser det bare dejligt ud - det bliver spændende at følge hvordan I får formet haven. Håber det er haveglade mennesker der overtager jeres smukke have!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, vi er også meget glade for, at vi fik købt det hus :-) Nu går vi og håber på, at vi snart får solgt vores nuværende bolig, så vi kan flytte på landet.

   Slet
 4. Ja, nu kan man rigtig mærke, at dagene er blevet længere - jeg nyder det også. Hvor er det smukt med havebassinet i jeres have!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er altid dejligt med vand i haven, og vi er meget glade for bassinet. Helt sikkert også noget der skal være i vores kommende have.

   Slet
 5. Det er dejligt som dagene bliver længere nu, man mærker det virkelig. Vi går den gode tid i møde - og jeg glæder mig til at følge jeres projekter i den nye have!

  SvarSlet
  Svar
  1. Du skal være så velkommen til at følge med, når vi går i gang med den nye have.
   Der kommer dog ikke til at ske det helt vilde, før vi får solgt. Jeg bliver jo også nødt til, at holde haven her indtil da, og den kære fritid er der jo ikke i overflod af.

   Slet