23. februar 2012

Skovskaden


Skovskaden er en flot fugl, og har flere gange været på besøg i haven, men det er ikke let at få den til at hænge fast på et billede.
Den er lynhurtigt væk igen, hvis den opdager os.

I dag er det dog lykkedes for H.J. at få taget et par billeder af skovskaden ud gennem stuevinduet, men han venter stadig på det perfekte billede af den.

13 kommentarer:

 1. Selvom den ikke vil stå stille under optagelserne, ser man tydeligt dens smukke farver. Den blå farve er da helt vidunderlig.

  Hos os har vi kun de små fugle... og så lige en flok styrtdykkende måger en gang imellem :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes også, at skovskaden har meget skønne farver :-) Måger har jeg ikke set, men dem kan jeg somend også godt undværre over min terrasse ;-)

   Slet
 2. Smuk.... dét er den.
  Fine billeder.
  Hilsen Susan

  SvarSlet
 3. Ja skovskaden er en smuk fugl, vi ser den også af og til her.

  SvarSlet
  Svar
  1. Når man bor udenfor byen, dukker skovskaden vist op i foderbrættet om vinteren. Vi havde den også i foderbrættet for mange år siden, hvor vi boede ude i en skov.

   Slet
 4. En smuk fugl, men svær at "fange". H.J. har da gjort det meget fint til nu :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, men han venter nu på at få et noget bedre billede, hvilket jeg er ret sikker på nok skal lykkes :-)

   Slet
 5. Det er meget flotte billeder! Jeg synes også, den sky fugl er svær at fange på et billede. Her har vi næsten hver dag besøg af en skovskade, og om foråret ser vi ungerne og deres kluntede og søde måde at gebærde sig på :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder sjovt at i kan se ungerne om foråret :-)
   Her hvor vi bor nu, har vi en´ gang oplevet at husskaderne havde et hel kuld unger med nede og bade i havebassinet. Det var specielt syn, som vi desværre ikke fik foreviget.

   Slet
 6. Ja sikken dog en smuk fugl. Den er jeg så ikke så heldig og have her.

  God weekend.

  Hilsen Lise Lotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er vist også mest på landet og i nærheden af skov den kommer på jævnligt besøg. Her inde i byen har vi kun set den en enkelt gang.

   Slet
 7. Smuk det er den nemlig med de helt specielle farver.
  Den er også i min have, og jeg kan godt li den... dog syntes jeg i efteråret, at det var lige voldsomt nok en morgen jeg kiggede ud af vinduet, og der under foderbrættet der sad 6 skovskader og 2 husskader samlet. De er nogle lidt voldsomme fugle og i løbet af nul komma fem kan de jo tømme hele madbeholdningen... så alting med måde ;o)

  Ha en go dag...

  SvarSlet
  Svar
  1. Smuk er den, men som du skriver alt med måde ;-) Det er næsten sådan, vi har fået det med fasanerne, der var næsten for mange da frosten rigtig var hård, men nu hvor temperaturen er steget, går de knap så hårdt til den.

   Slet