7. marts 2012

Nu må der gerne ske noget !!


Foråret er på vej, selvom vejret i dag har været lidt småkoldt og her i eftermiddag også temmelig vådt.

Foråret skaber en forstærket længsel efter snart, at kunne flytte på landet. Det bliver en god dag, når vi når dertil, hvor vi får en afklaring på, hvornår det kan lade sig gøre.

I de her dage går vi og tripper lidt. To hold vil vist se huset. Det ene par har været her før, og så er der kommet yderligere en henvendelse om en besigtigelse. Håber mæglerne kan få lavet aftaler med de to hold en af de nærmeste dage.
Vi er selvfølgelig meget spændte på, om det fører til et salg denne gang. Hvis nogen vælger at komme og se huset for anden gang, er der da et forøget håb om, at der måske kommer til at ske noget i nær fremtid.

21 kommentarer:

 1. Hej. Jeg krydser også fingre, det ville være så godt for jer, hvis der snart kom en handel igang. Pøj pøj.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det ville være rigtig skønt. Vi er ved at være lidt utålmodige, brænder helt vildt for at flytte ud i vores nye hus.

   Slet
 2. Det er heller ikke dårligt, hvis der er to sæt, der er interesserede, det kan altid presse dem lidt. Jeg krydser også.

  SvarSlet
 3. Åh, jeg håber det bedste...

  SvarSlet
 4. Hvor kan jeg godt forstå dig, det må være enerverende at vente og vente. Jeg krydser fingre;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er ved at være lidt hårdt. Nu vil vi gerne snart videre med vores liv.

   Slet
 5. Vivi du kan være ganske rolig, man tager ikke ud og ser på et hus 2 gange, hvis ikke man er bare lidt interesseret ;-D
  Jeg krydser alt, hvad krydstes kan.
  Forårs hilsner fra Marianne.

  SvarSlet
  Svar
  1. Sådan tænker jeg også. Venter bare på, at mægleren får aftalt en tid med dem, hvornår de vil komme, og håber de ikke går hen og trækker sig i mellemtiden. Intet er jo sikkert. Kan vi bare komme så langt, at der kommer et bud, så er der da noget konkret at forholde sig til.

   Slet
 6. Kære Vivi. Jeg håber inderligt for Jer at I snart kan komme videre, når man lever lidt på standby tærer det på alle aspekter af hverdagen, vi havde selv hus til salg i 20 måneder midt i den værste del fra starten af kreditkrisen sep 2008- til det blev solgt 1 maj 2010, kun en måned før min hustru fødte...Py ha det var hårdt, arbejde, flytte, køre på arbejde fra sønderjylland til Århus tur/retur på alle hverdage. Der må være nogen der kan se det skønne i jeres hus og det arbejde der er blevet lagt.
  Får du sået lidt frø?
  Venligst
  Henrik

  SvarSlet
  Svar
  1. Der skal somend nok komme nogen der vil købe. Hvis jeg bare vidste hvornår, var det lettere at forholde sig til ;-)
   Vi bruger jo også en del ekstra energi i forhold til vores kommende hjem. Ved siden af vores arbejde, og de gøremål vi almindeligvis har, bruger vi ofte tid på at køre ud og se om alt er vel. Der bliver malet, jagtet muldvarpe, flyttet lidt ting og planter osv. Jo det kan godt mærkes med de ekstra ting vi pålægger os selv.

   Jeg har ikke sået et eneste frø. Det er fravalgt i år, det vil simpelthen blive for meget, at gå og passe det sideløbende med alt det andet. Håber jeg er med på den vogn igen til næste forår :-)

   Slet
 7. Puha, jeg kan godt forstå at I er ved at være utålmodige. Men jeg tror også at de er mere end almindeligt nysgerrige, hvis de kommer igen anden gang.
  Jeg krydser også fingrer, ben og hvad jeg ellers kan komme i tanke om :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-) Vi går bare her og venter på en klar melding om, hvornår de vil se det igen. Jeg får vist lidt mere ro på, når vi får et præcist tidspunkt.

   Slet
 8. Krydser alt hvad remmer og tøj kan holde ;-)
  Kh Helle

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, det kan vi godt have brug for :-)

   Slet
 9. X - X - X - X - X - X - X - X - X - X - X - X - X - X - X - X - X - X - X - X - X - X - X - X - X - X - X - X ... håber det hjælper ;o)

  SvarSlet
 10. også her krydser jeg fingrene XX.
  Og så blir' det spændende at se om der kommer et BRAG... af indflyttefest når flytter derud hæ..hæ..

  SvarSlet
  Svar
  1. Lad os nu få solgt først, så ser vi på det andet bagefter.
   H.J. og jeg har bestemt, at vi vil fejre et salg med en god middag for to på Hotel Svanen, når vi kommer dertil :-)

   Slet
 11. Uhhh det er svært at skrive PØJ PØJ med fingrene krydset !!! ;))

  SvarSlet