31. marts 2012

Opgravning af planter


Ejendomsmægleren holdt åben hus hos os i dag. Der var tre par og se huset, og de to par var interesserede. Alle boede til leje, og det ene par havde tilsagn om at kunne låne, så det er ret spændende, om de beslutter sig for, at det er vores hus, der skal være deres kommende bolig. 


Den melding fik mig ud i haven for at grave lidt planter op, tror jeg fortsætter i morgen :-)


Blodurten skal også med, godt så mange planter kommer op af jorden nu, så jeg har mulighed for at finde dem, jeg gerne vil have lidt med af :-)

16 kommentarer:

 1. hallo vivi
  alles sprießt und treibt und plötzlich fängt es an zu Graupeln ,ist das der April den wir uns wünschen ? Ich glaube wir möchten Sonnenschein.
  Bei uns ist auch so ein Aprilwetter ,kaum ist man im Garten treibt es mich wieder nach drinnen.
  Es kann also nur schöner werden und darauf freuen wir uns.
  liebe Blumengrüsse

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er typisk aprilvejr, men lad os glæde os over alle de blomster der allerede er kommet og, og mange flere er på vej :-)

   Slet
 2. Jeg håber, at det lykkes at få solgt denne gang. Jeg kan godt forstå, du har travlt med at grave planter op igen. Den blodurt ser spændende ud, den har jeg ikke.
  Held og lykke igen, igen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er ikke nemt at vide, om der sker noget denne gang, men lige pludselig kan det jo gå stærkt ;-) Har lidt på fornemmelsen, at der muligvis godt kunne ske noget denne gang.

   Blodurten/Sanguinaria canadensis er meget sjov. Der findes en mere Sanguinaria canadensis ´Multiplex´, som jeg ikke har, men hos den skulle blomstringen vare lidt længere end hos den jeg har.

   Slet
 3. Håber at det lykkes Jer at få en handel i stand. Det siges, at der er gode muligheder for at sælge på denne årstid. Og med den flotte have til at ramme huset ind så er alle odds til Jeres fordel. Blodurten ser spændende ud. Pudsigt som blomsten skyder ud af sit bladsvøb. Den har jeg aldrig set før.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er også pga. foråret vi har valgt at skifte mægler nu, det er jo det eneste vi kan gøre, for at få huset frem som "nyhed" igen. Håber meget, at det lykkes at få solgt her engang hen over foråret, inden mange begynder at tænke på sommerferie i stedet for hus.

   Slet
 4. Jeg krydser fingre for jer. naturligvis skal blodurten flytte med.

  SvarSlet
 5. Selvom det ikke er ønskeligt at sidde med to huse - ja så er det jo alligevel rart at huset ikke er blevet solgt i løbet af vinteren - for som du skriver, så kan I nu finde de planter I ønsker at tage med :o)
  Håber det lykkedes med salget inden længe.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det vil være dejligt, hvis vi snart kunne komme videre med vores liv det nye sted :-)
   Det værste er, at jeg jo elsker alle mine planter og hele tiden tænker, at den og den og den da også skal med, eller i hvert tilfælde et lille stykke af dem ;-)

   Slet
 6. Uhhhhh... hvor er det spændende! Bare det lykkedes for jer :o)

  Jeg har aldrig hørt om eller set en Blodurt. Hvor står den fint og svøber kåben om sig, den må jeg vist google.

  Masser af pøj-pøj'er fra mig ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, jeg føler virkelig det er lidt spændende lige nu.
   Håber de forskellige par er hurtige til at tage en beslutning, om enten det ene eller det andet, så vi ved hvor vi står.
   Det bedste er selvfølgelig, hvis valget bliver at de køber vores ;-)

   Slet
 7. Åh Vivi, hvor spændende. Jeg krydser alt hvad krydses kan :-D
  Det lyder i hvertfald lovende for jer.
  Blodurt? den kender jeg slet ikke. Den ser spændende ud.
  Ha´en god søndag.
  Håber på fantastiske nyheder fra dig næste gang ;-D ang. huset altså.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det virker lovende lige nu, så må vi se om det også er det ;-)

   Blodurten er rigtig sød. Jeg har lige flyttet den ud i min nye have i dag, sammen med se andre planter, jeg gravede op i går.

   Slet
 8. Jeg kan godt forstå, du gerne vil have dine planter med dig til jeres nye have. Pøj pøj - hvor er det spændende med hussalget!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes, det er lidt spændende nu, hvor flere par viser interesse. Håber så meget det udløser et salg, vi venter med længsel på, at kunne flytte ud i det nye hus.

   Slet