21. marts 2012

Flotte anlæg med natursten, træ og vand.

Jeg er, som flere sikkert har læst på skolebænken igen.
Der kører mange forskellige kurser på skolen på samme tid, og i år er jeg så heldig at være på skolen lige nu, hvor kursisterne der er i gang med "Anlæg i natursten, træ og vand" lige er blevet færdig med deres projekt. (Det sidste af de 4 kurser med belægning, der er i anlægsgartneruddannelsen).
Når deres projekt står færdig, bliver der altid sat tid af til, at alle andre kursister, kan gå over og se hvad der er blevet lavet :-)
Det er vildt spændende at se, de flotte anlæg der bliver lavet, og så kan jeg samtidig gå og glæde mig til, at det bliver min tur :-)

I alle anlæg skulle der indgå belægning med pigsten, chaussesten lagt i påfuglemønster, bassin, rislevand, trappe, terrasse i træ og kampestensmur.
Kun udstyret med kameraet i min mobil, fik jeg taget lidt billeder af de 3 anlæg der var.
 
Anlæg 1:
 

T.h. i billedet bag træstien, er der en sten, hvor vandet risler ud af (desværre mislykkedes nærbilledet af det).
Vandet løber under stien og ud i bassinet t.v.
Bemærk påfuglemøstret i belægningen foran i billedet.

Anlæg 2:
Anlæg 3: 

13 kommentarer:

 1. Så välgjort och vackert! dessa material är verkligen fina tillsammans. den första anläggningen gillade jag - fint med trägången.

  Kram

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også vild med naturmaterialerne, det første anlæg syntes jeg også vældig godt om, men der var elementer i alle anlæg der var rigtig gode :-)

   Slet
 2. Hold da op, de er dygtige. Det er nogle spændende og gode ting I lærer på kurserne. Jeg glæder mig til at se, når du skal på kursus 4!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja kursisterene er dygtige, når de når så langt :-) Der er en del forskellige materialer, man skal lære at arbejde med, hvis man vil være anlægsgartner :-)

   Slet
 3. Så flott med alle disse materialene sammen, herlig:) Så spennende det må være med slike kurs:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er flot, det de fik lavet :-)

   Slet
 4. Hvor er du på skole? Min bror er "grå gartner" fra Beder;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg går i skole på Snepsgård ved Ribe, som er en del af AMU syd.
   Jeg tager min uddannelse sideløbende med mit job, hvilket er muligt via AMU kurser. Det betyder til gengæld for mig, at uddannelsen strækker sig over lidt flere år, da jeg ikke kan være væk fra mit arbejde alt for mange uger om året.
   Altså er jeg i et helt almindeligt job, og går ikke til en lærlingeløn under min uddannelse.
   Det er en god måde for voksne, at uddanne sig på den måde.

   Slet
  2. Det er dejligt, at det på den måde er muligt at skifte erhverv på den måde. Ellers vil det jo være økonomisk umuligt for de fleste.

   Slet
 5. Hvor ser det godt ud. Kan bedst lide det 1 anlæg.

  SvarSlet
 6. Spændende at følge med. Og superfint, at du har mulighed for - og kan overkomme det - at tage din uddannelse på den måde. Du må meget energisk og lidt stædig også.

  SvarSlet
  Svar
  1. Heldigvis er det da vist det værste kursus i hele uddannelsen, jeg er på lige nu. Hold op hvor er jeg bombet i hovedet i dag !!

   Smil - jo jeg er vist ret stædig - ofte er det godt, andre gange knap så godt ;-)

   Slet