13. marts 2011

Søndag den 13. marts.

Før

Temperaturen nåede op på lidt over 9 grader i dag, selvom solen ikke engang viste sit ansigt. Hvor er det skønt.

Efter


Her i eftermiddag, var jeg ude og kante det sidste af plænen. Ikke nok med at plænen ser bedre ud, det giver nærmest hele haven et løft. Et par småbede i plænen blev også ordnet, så nu føler jeg rigtigt, at havesæsonen så småt er begyndt.

Fra venstre, 1. rum: Frossen kompost klar til at blive stukket om, 2. rum: Det der lykkedes at få stukket om, 3. rum: Endnu uberørt kompost , der skal omstikkes, 4. rum: Det sidste frosne kompost der skal sies. Under trillebøren, nyt affald.

I formiddags var jeg inde omkring det med komposten, men der er stadig lidt vej endnu pga. frosten. Det bevirker, at jeg er nødsaget til at stakke det nye affald op udenfor komposten, indtil der bliver plads - ret træls, for det giver dobbelt arbejde.

 
Drivhuset før der blev flyttet havemøbler ud, og efter, det gav lidt ekstra plads :-)


Der blev frigivet lidt plads i drivhuset i dag. Min mand fik flyttet 4 stole og 2 cafe borde ud i haven. Det er godtnok ikke sådan helt rigtig forår endnu, men alligevel rart, at der er forskellige steder, vi kan sidde og tage en lille slapper, når vi nu alligevel går og rumsterer derude.Vores stakit fik vi ikke sat op denne weekend, det gør vi så en anden gang. Vi valgte i stedet at køre en tur hjem til mine forældre. Der skal jo ikke gå have i det hele ;-)   

4 kommentarer:

 1. U Ciebie też już wiosna, tylko usiąść przy stoliku z kawą :)
  Pozdrawiam serdecznie.

  SvarSlet
 2. Det har været en rigtig skøn dag i haven i dag. Det føltes slet ikke koldt.
  Jeg har også meget kompost. Det er som om komposteringen er gået i stå i frostvejret. Der er ikke formuldet så mange blade som i en almindelig våd vinter.
  Hyggeligt med havemøbler fremme allerede ;-)

  Hilsen Ina
  http://annasplads.dk/

  SvarSlet
 3. Det ser vel nok skønt ud i din have - og dejligt inspirerende med dit havearbejde :-)

  SvarSlet
 4. Talibra, det lyder dejligt, at du har kunnet sidde ude og nyde din kaffe :-)

  Ina, jeg har heldigvis ikke haft bøvl med komposteringen på den måde du omtaler, men har hørt du ikke er den eneste.

  SvarSlet