17. marts 2011

I dag blev det kun til en lille tur rundt i haven.

Det har været rigtigt råkoldt at være på arbejde i dag. Selvom jeg har været i fysisk aktivitet hele dagen, er så småt begyndt at tage gran af gravstederne, var overtræksbukser et must, huen skulle godt ned om ørerne og vinterjakken lynes helt op i halsen for at varmen kunne holdes. Det har ikke været særlig forårsagtigt, men i den kommende uger lover meteologerne heldigvis lunere vinde, så lad os håbe det holder :-)

Jeg var godt træt da jeg kom hjem, grundet al den friske kolde luft, så valgte at springe havearbejdet over herhjemme i dag. En lille tur rundt i haven kunne jeg dog ikke undvære, selvom det så noget koldt og gråt ud.

Der er mange små ting derude, som kan glæde mig. Den første krokus har fået blomst.


Fru solsort var i haven i dag, som så ofte før. Sjovt så tillidsfulde solsortene er. Selvom jeg stod med kameraet, sad hun stille og roligt og kikkede sig omkring, uden optræk til flugt. Den anden dag, da jeg lå og pillede ukrudt, gik solsorten få meter fra mig og passede sit arbejde i et andet bed. Jeg syntes det er noget så hyggeligt :-)


Vintergækkerne står i fuldt flor nu, og jeg kan glædes, hver gang jeg ser dem. En sød lille forårsbebuder jeg vil have mange flere af.


På husets sydgavl står nogle tulipaner, de er kommet et pænt stykke over jorden, og vidner om nogle af de blomsterglæder, der er i vente.

3 kommentarer:

 1. De spirende løgplanter er meget velkomne nu, og når de så får farver, er det bare forår. Selv om der ikke er meget forår i luften lige nu. Vågnede op til en hvid græsplæne.
  Vejrprofeterne siger, at det vender i weekenden :-)

  Hilsen Ina
  http://annasplads.dk/

  SvarSlet
 2. Aż ta pogoda, nie pozwala nam pracować w ogrodzie i roślinkom też brakuje słońca i ciepła. Pozdrawiam

  SvarSlet
 3. Godt vi ikke har fået sne her hvor jeg bor.
  Har læst, at der var andre steder i landet, der ville komme lidt :-(
  Glæder mig til weekenden og næste uge, hvor de melder fint forårsvejr :-)

  Hilsen Vivik

  SvarSlet