31. marts 2011

Foråret er lige om hjørnet.

I dag da jeg gik og ordnede noget nede på arbejde, kom jeg til at se på nogle hvide spirea. Det kom helt bag på mig, men knopperne var ved at åbne sig, og noget lysegrønt kunne anes på alle grenene. De er så tæt på at springe ud!! Smukt syn :-)

Det har været lidt vådt i dag, men det er godt for planterne. Hvis vejrudsigten så efterfølgende holder hvad den lover, og vi får temperaturer op i nærheden af de 20 grader på lørdag, så kommer der virkelig til at ske noget..........

Kameraet var selvfølgelig ikke med på arbejde, så vel hjemme igen, måtte jeg ud i vores egen have og se lidt nærmere på nogle buske.


Mit hængende hjertetræ har flotte røde knopper.


Forsythiaens knopper har fået farve i spidserne.


Min Clematis alpina er også godt på vej.

Er sikker på, at der kommer til at ske en masse med havens planter i løbet af næste uge :-)

7 kommentarer:

 1. Smukke fotos. Ja, lad os se hvad lørdagen bringer - 20 grader, det lyder dejligt, og så vil jeg på planteskolen og købe mig fattig ;-)

  SvarSlet
 2. Awards til deg idag. Sjekk bloggen min:)

  SvarSlet
 3. Der er mange skønne oplevelser i naturen, men en af de bedste er altså ved løvspring, synes jeg og du ser det jo dag for dag når du går ude mellem planterne. Forunderligt og fantastisk:) Kan man sige at "dine knopper ser dejlige ud"? Hyg dig!

  SvarSlet
 4. Vivik - skønne forårstegn....det kommer til at eksloderer snart, kørte forbi et mirabelletræ den anden dag der var meget meget tæt på at åbne knopper :0)

  Dorthe

  SvarSlet
 5. Jeg forundres hvert år over den farvepalet naturen råder over, efter den lange vinter. Smukke billeder.
  Henrik

  SvarSlet
 6. Ja, den er god nok! Foråret er i fuld gang, det er jo fantastisk efter den lange vinter, at vi allerede nu ser store knopper.

  Smukt fanget af din cameralinse

  Ulla

  SvarSlet
 7. Anette, Ulla og Henrik, roserne til billederne tilfalder min mand i dag. :-)

  Furulunden, tak for Awards.

  SvarSlet