20. marts 2011

Forhaven forårsklargjort.

Før
 Igen i dag har vi haft en fin forårsdag. Vi måtte dog vente til et pænt stykke over middag, inden solen meldte sin ankomst her, men den kom, og hvor har jeg nydt det.

Efter
Min dag er gået med at ordne forhaven. Det er så rart, når man kommer hjem, at det første der møder en ser pænt ud. Der var en masse ukrudt derude, så jeg har kravlet rundt og luget mellem planterne, det tog sin tid, men resultatet kan jeg kun være tilfreds med.

Før
 Roserne og lavendlerne mangler endnu at blive klippet ned, men det venter jeg med lidt endnu, til vejret bliver lidt mere stabilt.

Før


Fakta holdt fødselsdag i dag, og et af tilbudene var 10 stedmoderplanter for 10 kr, altså måtte jeg en tur derned i morges. 40 planter fik jeg med hjem, de står og pynter i kummerne ude i forhaven nu, så det ser helt forårsagtigt ud  :-)

Efter


Efter
Det er altid lidt specielt at gå og rode ude i forhaven, der kommer næsten altid lidt afbrydelser undervejs. I dag har jeg hilst på/snakket med ikke mindre end 6 af mine naboer her fra gaden. Det er nu meget hyggeligt, med sådanne små uforpligtigende snakke hen over hækken.

Åh, det er så dejligt med blomster :-) Kunne slet ikke vente med at tage billedet til kummen bagerst t.h. var plantet til.

9 kommentarer:

 1. Så herlig å se hvor langt det er kommet hos deg. Jeg har også kjøpt noen fioler i dag. de er i en krukke ved inngangen, der er det lunt. Natten er fortsatt kald og den siste snøen ligger fortsatt på tomten. men det er meldt regn til uken, så da forsvinner nok siste rest av vinteren.

  SvarSlet
 2. Herligt, sikke travlt du har haft. Det er altid skønt og tidskrævende at ordne forhaven specielt om foråret, hvor alle har været indendørs i laang tid...
  Herligt at du fandt stedmoderblomster billigt, mon der også er nogle til en lille pris hos min i morgen (har ikke været udenfor haven i dag)
  Hilsen Lone.g

  SvarSlet
 3. Nydelig hage du har! Så heldige dere er som har vår:) Jeg blir veldig misunnelig... Her ligger snøen fortsatt:/ Ha en fin kveld:) Cathrine

  SvarSlet
 4. Hej Vivik!
  Du har også nydt dagen ude, ser jeg :)
  Det er SÅ dejligt, endelig at få ryddet op, fjernet gran og ukrudt, plante nyt...
  Endelig ser det ud til, at det er forår! Om en måned spinger bøgen ud :)
  Hej fra Line

  SvarSlet
 5. Dejligt! Vi var også ude hele weekenden, fik ordnet andegård og ryddet op...er nææææsten færdig (se mit seneste indlæg)

  Jeg går også og tripper for at få lavendlerne klippet ned.. Når DE må klippes, SÅ er det rigtig forår. Jeg plejer altid at gøre det 1. april. ;)

  Forårshilsner fra mig.

  SvarSlet
 6. Årrrh ja, kender det med billederne der bare skal deles inden man er helt færdig ;)
  Men det pyntede på forhaven... og ja, man frydes når man kommer hjem hvis der er ordentlig...
  Jeg siger blot jeg ikke frydes meget i øjeblikket ;)

  SvarSlet
 7. Tak for kommentarerne.

  Jeg håber at jer i Norge også snart slipper af med sneen.

  Der er vist mange havefolk her i DK, der har været ude og nyde det gode vejr her i weekenden.

  Jane, du når det nok, du har vist haft travlt med så meget andet :-)

  SvarSlet
 8. Hvor ser det bare fint ud! Du har en utrolig energi, så skønt at se at det gør dig glad og ikke bare er en sur pligt. - Arbejdet i haven skal helt give os glæde, også selvom det kan være fysisk hårdt. - Jeg har også oceaner af stedmoderplanter i haven :)

  SvarSlet
 9. Flora, du har ganske ret, haven skal gerne give os glæder, og det gør den :-)

  Nogen vælger motionscentret, jeg vælger havearbejdet.

  SvarSlet