27. april 2011

Jeg har fået en gave.

I mit daglige arbejde på kirkegården snakker jeg med mange mennesker. En af dem jeg holder meget af at få en lille snak med en gang imellem, er en rigtig sød dame, som er meget haveinteresseret.

I dag kom hun over på kirkegården, og hun havde noget med, som jeg skulle have - det er da helt vildt. 
Det var en blå lærkespore. Hun havde gravet et stykke op hjemme i sin have og pottet op, for at forære den til mig. Det er simpelthen så sødt af hende :-)


Vi  har aldrig snakket om lærkesporer, og tænk sig hun kommer med en blå, som lige er den farve jeg gerne ville have, hvis jeg skulle have lærkespore i haven. Hvordan kunne hun ramme så rigtigt.............

Jeg blev virkelig overrasket, og er meget, meget glad for gaven.

Nu vil jeg gå ud og finde en plads til den. Jeg håber så meget, at den har lyst til at bo i min have, så jeg kan glæde mig over den, og sende giveren en tanke hvert forår :-) 

8 kommentarer:

 1. Der er ikke noget bedre end positive overraskelse...Selvfølgelig vil den gerne bo i din have, som alt det andet du viser.
  Hyg dig.
  Kh Lone

  SvarSlet
 2. Nej hvor fint :o) - og selvfølgelig vil den bo i din have, det vidste den rare dame jo allerede!! Hils hende endelig når du ser hende igen ;o)

  SvarSlet
 3. Dejlig påskønneslse :O) Måske er der mere mellem himmel og jord ;O)

  SvarSlet
 4. Haveglæde og blomsterglæde er så tydeligt noget der gerne deles ud af - det har vi fået bekræftet flere gange her i haveblogland med forskellige dejlige historier.
  Hvor er det en sød dame - jeg kan lige forstille mig hvordan hun har glædet sig til at overraske dig.

  SvarSlet
 5. Hvor er det rørende :-)
  Det har uden tvivl været en rigtig god oplevelse for hende at snakke med dig, siden du skulle begaves med den fine lærkesporer.
  Og det gode ved gaver er jo, at de både er en fornøjelse at få, men en mindst lige så stor fornøjelse at give, når det er til en, der virkelig sætter pris på den.

  SvarSlet
 6. Veldig hyggelig å lese, også! Lykke til med lerkesporen.

  SvarSlet
 7. Sikken dejlig gave fra én haveelsker til en anden. En fin gestus og påskønnelse.

  Ha´en god aften
  Birgitte/Landliggeren

  SvarSlet
 8. Måden jeg har fået denne plante på, gør virkelig, at jeg er ekstra glad for den :-)

  SvarSlet