22. april 2011

Påskeliljer.


Jeg følte mig inspiret af bloggen H(e)aven , som viste billeder af påskeliljerne i hendes have. Jeg ville ud og nærstudere påskeliljerne i min have, og tænk sig, der var flere forskellige, end jeg var klar over :-)


H.J. fik opgaven at fotografere dem (jeg er ikke så god til det med nærbilleder). I får billederne, men jeg har ingen ide om, hvilke sorter jeg viser jer. Ang. påskelilje sorter er der vist et stort hul i min viden........


Det er vist en pinselilje.

Ved ikke om den hører til påskelijerne.

7 kommentarer:

 1. Czy to ważne jak odmiana narcyza się nazywa, ważne, że są śliczne i cieszą nasze oczy.Pozdrawiam i Wesołych Świąt.

  SvarSlet
 2. Giga, du har ret det betyder ikke så meget hvad de hedder :-) Det er kun hvis man skal have fat i en bestemt sort, det er vigtigt.

  SvarSlet
 3. Smukke er de alle, med eller uden navn.

  SvarSlet
 4. Det er vældigt inspirerende med alle de indlæg om narcisser i disse dage (Merete fra Vild med Have har også haft et). Selv er jeg nu oppe på 13 forskellige, men hvis jeg lader mig ekstra inspirere kan samlingen hurtigt blive udvidet. Jeg har et par af dem du også har, men du har på den anden side også nogen jeg ikke har. Navnene kender jeg heller ikke. Nydelsen bliver på ingen måde mindre af det :-)

  Fortsat god påske
  Birgitte/ Landliggeren

  SvarSlet
 5. Birgitte, det er da en hel pæn samling, du allerede har af påskeliljer :-) Der må jo findes vildt mange forskellige.

  SvarSlet
 6. Hvor hyggeligt at vi har har inspireret til at finde ud af, hvor mange forskellige påskeliljer vi har :-) Jeg blev også overrasket over, at jeg havde flere forskellige end jeg havde regnet med.

  Med eller uden navn - de er skønne alle sammen :-)

  SvarSlet
 7. Nøøøj de er smukke... hvor er der mange forskellige :o)
  Både de dobbelte gule og hvide er da utrolig smukke...

  SvarSlet