10. april 2011

Endnu en dag med godt vejr venter.


Det har været koldt i nat, temperaturen har været nede under frysepunktet og vende. Det har betydet, at vores termostatstyrede drivhusvarmer, har været i funktion, og det virkede :-)

H.J. har været en tur oppe på stigen, for at RYKKE nye skud af, der var kommet på egetræernes stammer, hvor vi stammede op i dem sidste år. Det burde være gjort allerede sidste år, men sådan blev det ikke..........det resulterede i, at nogle enkelte skud var blevet så lange, at saksen måtte i dem. Det kommer til at betyde,  at de vil skyde igen fra det snit, så vi må hellere være obs på det senere på sommeren, så de kan blive rykket af. Når man rykker de nye skud af, og får "hælen" med ud, skulle der ikke komme flere skud på det sted :-)


Sidste år fik vi et gammelt møllehjul, den har stået ude i indkørslen lige siden. Den fik vi rullet ind i haven her først på formiddagen, nu står den i nærheden af drivhuset og højbedene. Jeg har nogle, endnu lidt uklare, planer for det område af haven, men møllehjulet skal indgå i anlægget. Har dog ikke planer om, at gå i gang med det i år.

Nu vil jeg smutte ud i haven, og nyde det gode vejr.

5 kommentarer:

 1. Nyt den fine dagen. Blir spennende å se hva det blir til med møllehjulet:)

  SvarSlet
 2. Har forøvrig vært inne og tittet på anlegging av sittplass med runde stein (elvestein). Synes det er så fint at jeg har delt det på facebooksiden min. Du finner den via bloggen min!! :)

  SvarSlet
 3. Ih det møllehjul kan jeg da godt finde plads til ;-)

  Nogle gange straffer det, at man ikke får gjort tingene til tiden. Jeg selv har været hård i år, og sagt, at det skal være nu.

  Ha' en dejlig aften.

  SvarSlet
 4. Ja, jeg er sandelig også spændt på hvad du har af planer med det møllehjul, - hvorfor vente til næste sæson, når vi sidder en sluttet flok her og er smadder nysgerrige!! ;o))

  SvarSlet
 5. Furulunden, duer meget velkommen til at linke til min blog på din Facebookside :-)

  Møllehjulet fik vi af sønnen. Han gad ikke have den i deres have mere, så mente jeg, at han kunne han aflevere den her, i stedet for at kassere den.
  Jeg havde ikke en ide med, hvor den skulle stå, men væk skulle den i hvert tilfælde ikke.

  Her i vinters begyndte jeg at tænke på, hvor jeg ville have den. Det bliver nede i nærheden af drivhuset, æbletræet og højbedene, men som sagt har jeg ikke en færdig plan endnu. Vil tæmke tingene ordentligt igennem, inden jeg laver noget.

  Tankerne kører lige nu på:
  - hjørnet hvor det spiselige gror
  - siddeplads
  - krydderurter
  - espalie/"rosenbue" til slyngplante(evt.kiwien)

  I sådan et anlæg kunne møllehjulet godt indgå (det smager da lidt af mad)

  Mangler at få helt styr på, hvordan jeg vil kæde tingene sammen, på en måde jeg syntes om.

  Så Fru Friis, du må vente lidt endnu ;-)

  SvarSlet