24. april 2011

Hestemøg
Vi har lige været en tur ude hos mine forældre for at hente hestemøg til drivhuset. Det betyder fast arbejde til mig i eftermiddag. Drivhuset skal tømmes for alle mine små planter, så møg og jord kan komme i bedene derinde. Til sidst skal alle planterne ind i huset igen, men det bliver skønt at få huset gjort klar til plantning.

Jeg har også haft nogle planter til vinteropbevaring, som kom med hjem i dag. Der plejer at være flere, men kannaer og engletrompeter har jeg foræret min far. Engletrompeterne var skønne, men var desværre blevet så store, tunge og uhåndterlige, at vi ikke orker at skulle have dem slæbt på traileren hvert efterår. Min far kan bedre håndtere dem, da han har maskiner, der kan klare det tunge løftearbejde, når de skal flyttes.

2 kommentarer:

  1. Træls når det skal gøres, men dejligt når det er overstået. Glæder mig til at se hvad dit drivhus skal indeholde i år .... :o)
    Hils omkring dig og fortsat go' påske til jer...

    SvarSlet
  2. Jane, det var heldigvis ret hurtigt klaret :-)

    Jeg vil have 2 slags tomater (de er plantet), skoleagurker, aubergine, melon, peber og chili i drivhuset i år. Sår måske også lidt spinat derinde. Håber også på, at vinen giver druer i år.

    SvarSlet