23. april 2011

Påskelørdag i "lyserødt".


I dag sprang mine ´Apricot beauty´ ud. Jeg var noget spændt på, hvordan de kom til at se ud. De blev plantet i efteråret, og jeg har ikke tidligere haft nogen af dem, men de er godkendt :-) 

De lyserøde lyngfloks er så småt begyndt at blomstre.


Blodblommens små runde blomsterknopper er da yndige,


..........men blomsterne er også meget søde.

10 kommentarer:

 1. Skønne lyserøde tulipaner, eller det er de måske ikke i virkeligheden, når de hedder Apricot? Nogen gange snyder farvene på bloggen :-)

  SvarSlet
 2. Sussi, hvis mine Apricot stod ved siden af noget der var "rigtigt" lyserød, ville de ikke være det. Vil nok sige at den har en farve et sted mellem laksefarvet og rosa.

  SvarSlet
 3. "Godkendt" -ja tak skal du ha' - de er vel nok skønne.

  De øvrige billeder ligeså.

  Fortsat god påske.

  Ulla

  SvarSlet
 4. Flotte billeder du har taget :-)

  SvarSlet
 5. De tulipaner jeg har sat på bloggen i dag, er også apricot beauty, de ser ikke helt så lyserøde ud. Ved siden af har jeg nogle tulipaner, som er lyserøde, de er ikke sprunget ud endnu, men når de gør, ses det tydeligt at apricot ikke er det. De lyserøde har i øvrigt hvide striber på kanten af bladene, det ser flot ud, desværre er der kun 2 af dem, resten er gået til. Jeg tror de er købt hos Bagger i Holland. Der handler jeg ikke mere, så jeg får ikke nye af dem.

  SvarSlet
 6. Jeg går længselsfuldt og venter på at mine lyserøde tulipaner skal springe ud. De er begyndt at vise farve, så det varer nok ikke længe.
  Dine "lyserøde" tulipaner er meget fine.

  SvarSlet
 7. Rigtig flotte billeder - utrolig flotte tulipaner.
  /Hanne Bente

  SvarSlet
 8. Dejlige billeder. Skønne tulipaner. Og blodblommens blomster er da helt bedårende. Hvor er foråret en fantastisk årstid :-)

  SvarSlet
 9. Jeg kan godt forstå de er godkendt, de er jo også utroligt skønne :o)

  SvarSlet
 10. Dejlige tulipaner og skønne billeder. Sikke en årstid!

  SvarSlet