5. april 2011

Svigerfars primulaer.

Jeg er så glad for disse små lilla primulaer, og værner meget om dem. Det er nogen som jeg fik af min svigerfar for mange år siden. Han havde så mange af dem, at han gerne forærede væk. De skulle selvfølgelig med, da vi flyttede her til for syv år siden.

I går var der blomster i primulaerne, og jeg sendte naturligvis min svigerfar, som vi mistede for ni år siden, en tanke, som jeg gør hvert eneste år, når de springer ud.


9 kommentarer:

 1. Ja de er yndige - dem har jeg også

  SvarSlet
 2. Så pene og så godt minne om svigefar , det er noen blomster en blir mer glad i en andre .
  Ha en fin dag Marit.

  SvarSlet
 3. Det er skønt med minder - og især når det er blomster, så er det dobbelt op :)

  SvarSlet
 4. Det er skønt at have blomster i haven der betyder noget for en... selvfølgelig gør alle blomster det, men dem der har 'historie' er alligevel lidt sjovere...

  De er skønne sådanne primulaer, eller som jeg lærte af Erna og Sonja i week-enden, så kaldte de dem før i tiden 'buksemænd' :o)

  SvarSlet
 5. Det er en dejlig måde, at have minder om et kært menneske :-) De er rigtig kønne..

  Ha' en dejlig aften.

  SvarSlet
 6. Hvor er de skønne, og et dejligt minde at have :-)

  Hilsen Ina
  http://annasplads.dk/

  SvarSlet
 7. Jeg har hostaer og flere andre ting fra min fars have. Han døde i 1997.
  Jeg har også nogen iris, som jeg fik fra en dame i sommeren 2009, hun døde i januar 2010 kun 65 år gammel. De har ikke blomstret endnu, men håber de gør det i år. De minder mig i øvrigt også om min far, sådan nogen havde han også en gang i sin have, de dufter af blommer og er så dejlige.
  Lisbeth :-)

  SvarSlet
 8. Så hyggelig det må være å ha et så fint minne etter din svigerfar. Riktig flotte var de, og jeg tror det er de samme som jeg også har i hagen. De var det første som blomstrer i år.

  SvarSlet
 9. Tak til alle for kommentarerne :-)

  SvarSlet