12. december 2011

Belægning med SF sten.

Endnu en opgave er klaret, denne gang er det foregået som gruppearbejde (3 personer). Det handlede om en belægning med SF sten, hvor der blev lagt en rist ind. Her er det selvfølgelig meget vigtigt, at få det rigtige fald mod risten fra alle sider ;-) Det lykkedes, så fint nok :-)

SF sten er ikke det sjoveste at arbejde med, for de er i mine øjne bare såååååååååå grimme, men det giver en stærk belægning. Jeg vil hundred gange hellere lave noget, som jeg synes er flot, men sådan fungerer verden jo ikke altid ;-)

Rundt om arbejdet har vi sat kantsten.

Her mangler vi lige at skære en enkelt sten til, før vi har styr på "rammen".

SF stenene er lagt og kanten omkring risten er på plads. Der skal altid være overhøjde på belægningen i forhold til risten, ellers ender det med at risten står over belægningen, når det hele har sat sig lidt, hvilket ikke er særlig smart.
Vi mangler kun at køre en tur med pladevibratoren på belægningen og feje lidt sand i fugerne før arbejdet er færdigt.

Her er det færdige resultat.Sidste opgave på dette kursus er blevet præsenteret, der skal igen arbejdes i 3 mands grupper.
Det handler om støttemur og trappe, så dagen i morgen starter med, at der skal laves tegninger og beregninger, inden den praktiske del af opgaven kan påbegyndes. 

1 kommentar:

 1. Hej Vivi
  Super flot stykke arbejde.
  Bare det var mig, der kunne lægge fliser.
  De bedste hilsener
  Kirsten

  SvarSlet