10. december 2011

Det er koldt derude

Hvor er det godt, jeg kan vælge at blive indendøre i dag. Det var en rigtig råkold morgen at vågne op til. Blæsende, sne på jorden og is på havebassinet. Temperaturmåleren står på plus en grad, og i skrivende stund kommer der lidt sne ned fra himlen.


Godt jeg ikke er en lille fugl, der skal klare en kold vinter udenfor. Det er ved at være årstiden for, at der skal fodres, så fuglene kan komme lidt lettere gennem vinteren.

10 kommentarer:

 1. Hej Vivi
  Hvor ser det vinterligt ud hos dig i dag.Din have ser bare så tjekket ud. Her på Sjælland har vi ikke skyggen af sne, men det kommer måske i løbet af dagen. Der er stadig gang i vinden så koldt er det.
  De bedste hilsener
  Kirsten

  SvarSlet
 2. No niestety idzie zima. Paszki będą potrzebowały naszej pomocy. Pozdrawiam

  SvarSlet
 3. Så smukt hvidt Vivi ;0)

  Ja vinden køler hurtigt fingre og krop af i dag.........men hvor er det skønt at se solen som efterhånden er kommet frem her ;=9

  Knus Dorthe

  SvarSlet
 4. Her er der ikke skyggen af sne, men til gengæld masser af sol. Man skal dog have godt med tøj på, for der er ikke meget varme i luften.
  Håber du også får besøg af solen i dag :-)
  Knus Signe

  SvarSlet
 5. Ja godt man ikke er en lille fugl på denne årstid.
  Sikke et vinterlandskab du har - her skinner solen og det er skønt. Tilgengæld blæser der en strid vind, så jeg er noget kold om næsen efter at have gået en haverunde.
  God weekend
  Kh Helle

  SvarSlet
 6. Ja man kan hurtigt blive meget kold om næsen i dag. Der er heller ingen sne på Samsø, men lidt sol har vi haft.

  SvarSlet
 7. Uha ja. Jeg tager ud, men kun lige efter det mest nødvendige. Man risikerer at få frosset næsen af eller stå på røven - så glat det er!
  Længe leve ham der opfandt centralvarmen, sterinlysene, dynen og varm te ;O)

  SvarSlet
 8. Det ser dejligt ud med sådan et lille lag sne - kunne vi dog bare nøjes med det. Vi har dog ikke fået sne endnu her hvor jeg bor, men det kommer nok.

  SvarSlet
 9. Det ser rigtig smukt ud med sådan et lille drys sne:-)her har vi endnu ikke fået noget..
  Godt at du husker på fuglene, her fodrer vi dem også hele vinteren. Ha en dejlig søndag, knus:-)

  SvarSlet
 10. Ja, der er koldt. Her hos os har vinden lagt sig nu og der er lidt fred og ro udenfor. Vi skal fodre fuglene, for det er ikke så sjovt for dem med storm og sne. Det er ellers et flot billede du har taget af fuglen i træet!

  SvarSlet