26. december 2011

Boggaver.


Det var lige før, jeg troede, det blev en jul uden bøger, men i dag hvor vi byttede gaver med den del af familien, vi ikke holdt juleaften sammen med, fik jeg denne fine bog :-)

Der er dog også en anden bog i sigte. Jeg har fået et gavekort til boghandleren, og der er ingen tvivl om, hvad den skal bruges til, nemlig Claus Dalby´s Hemmelige haver :-)
Håber boghandleren her i byen har den hjemme, så jeg kan komme til at læse i den allerede i morgen. Bogen var udsolgt, der hvor giverne af gavekortet handler, så jeg er nok langt fra den eneste, der har ønsket den bog ;-) 

15 kommentarer:

 1. Glædelig baghjul til dig og dine...
  Glæd dig til Hemmelige Haver! Man kan bruge mange timer i dens selskab :-)
  Hej fra Line

  SvarSlet
 2. Englands smukkeste haver har jeg haft lånt på biblioteket, og det er en utrolig smuk bog. Glæd dig til at drømme dig hen...
  Pøj pøj med Hemmelige haver. Den er vist udsolgt mange steder desværre.

  SvarSlet
 3. Det ser ud til at være en spændende bog du har fået.
  Mon ikke Hemmelige Haver kan fås direkte fra forlaget, men det er der jo ikke så meget ved, når du har et gavekort.
  Håber du får fat i den i morgen.

  SvarSlet
 4. Dejligt, at der alligevel kom havelitteratur i gaveposen. Bogen ser spændende ud og jeg tror da, at jeg må et smut på biblioteket og låne én af de nærmeste dage :-)

  Også min familie gik forgæves efter bogen "Hemmelige haver" - tror den har være at finde under mange træer i år. Håber du finder et eksemplar :-)

  SvarSlet
 5. Skønt med havelitteratur i gave, og den du har fået er rigtig dejlig. Jeg har lige opdaget at i løbet af foråret kommer der en ny bog hos Klematis der hedder "En haverejse til Sydengland" - den kommer bestemt også på min ønskeseddel... :o)

  SvarSlet
 6. Hej Vivi
  Det ser ud til at være en spændende bog og sikkert med mange fine billeder. Måske vil du lægge et par kommenterer her på bloggen, når du har læst den, så jeg kan finde ud af, om jeg skal investere i et eksemplar.
  De bedste hilsener
  Kirsten

  SvarSlet
 7. Kære Vivi

  Jeg fik selv Englands Smukkeste Haver i efteråret. Det er en smuk bog, men jeg byttede den til en bog om pelargonier, som jeg ikke vidste en dyt om. Måske dumt men jeg har nu ikke fortrudt. Glæd dig til Hemmelige haver. En smuk og dejlig bog.

  SvarSlet
 8. Dejlige julegaver, jeg kender ikke Englands smukkeste haver, men Hemmelige haver er virkelig skøn:)

  SvarSlet
 9. Den ser da drømmende dejlig ud - det ligner sådan en, hvor man efter et par sider helt har glemt, at det er vinter :-)
  Glædelig bag-jul!
  Knus Signe

  SvarSlet
 10. Den bog ligner én hvor man krøller benene op under sig i lænestolen og bliver siddende rigtig rigtig længe......elsker det.
  Tillykke med den og glædelig bagjul også herfra.

  SvarSlet
 11. Tillykke med din nye bog, den ser ud til at kunne supplere min om engelske haver, så den må jeg vist have lånt på biblioteket. Synd at Hemmelige Haver var udsolgt, mon ikke du er heldig snart at få fingre i den - den er i hvert fald super dejlig.

  Ulla

  SvarSlet
 12. Super skøn bog Vivi - den står på reolen her og bliver flittigt studeret.......man kan i timevis lade sig føre ind i de smujje engelske have og lade drømmene flyve.

  Rigtig god læsning til dig

  Knus Dorthe

  SvarSlet
 13. Hej. Tillykke med den spændende bog. Den kunne jeg også godt tænke mig at læse. Jeg håber, du får fat i Hemmelige Haver.Jeg var så heldig at få den i julegave. Rigtig glædelig baghjul.

  SvarSlet
 14. Tillykke med den dejlige bog, den skal nok gi' nogen gode ideer - og ellers skal der nok være endnu flere ideer i Hemmelige Haver.

  SvarSlet
 15. Jeg elsker at læse om Englands haver, og allerede efter at have læst om et par stykker af dem i min nye bog, får jeg endnu større lyst til at besøge nogen af haverne engang ud i fremtiden :-)
  I 2012 skal jeg dog en tur til Rom og se haver. Det glæder jeg mig til :-)

  Jeg er dybt fascineret af de gamle haver, som har kæmpestore gamle planter, der har stået i flere hundrede år. Det er jo umuligt i et liv, at skabe sådan et værk.

  Fru Friis det lyder som om der igen er nyt til ønskesseddelen ;-)

  Sidst men ikke mindst jeg har været heldig at få fat i Hemmelige Haver i dag. Glæder mig til at læse i den :-))

  SvarSlet