18. februar 2011

Sti og bænkeplads ved drivhuset.

Den nye sti til venstre for drivhuset, med udsigt til bænken.

Jeg har tidligere været inde på, at jeg havde nogle hængepartier omkring drivhuset. Et af mine bede gik helt op mod drivhuset, hvilket ikke var meningen. I stedet skulle der være en sti.

Stien bliver bredere for at gøre plads til bænken. Har lagt en natursten, sammen med kantstenene, for at bryde lidt.

En bænk der tidligere havde stået, hvor drivhuset nu var, var havnet ovre i et bed, sådan skulle det heller ikke blive ved med at være.

Planter skulle graves op, og sten skulle lægges i overgangen mellem sti og bed.
Jeg havde gået og overvejet, hvordan jeg fik placeret min bænk bedst muligt. Løsningen blev, at stien i en glidende overgang blev lavet bredere, så bænken kan stå uden at være i vejen for passage.


Bænkepladsen set fra modsat side.


3 kommentarer:

 1. Det ser rigtig fint ud med bænken bag drivhuset. Siddepladser kan man vist ikke få for mange af, rart at kunne falde i fordybelse og se tingene fra forskellige vinkler.

  SvarSlet
 2. Jeg tænker også, at det er fint at have tid til at gå og overveje, hvordan tingene bliver bedst muligt. Og ja, siddepladser er det godt at have, så man nemt kan sætte sig og nyde det stykke arbejde, som er vel overstået.
  Hej fra Line

  SvarSlet
 3. Vi er meget glade for de siddepladser vi har i haven. Både fordi vi kan se haven fra forskellige vinkler (man ser mere, når man kan sidde, end når man bare går rundt). De forskellige siddepladser er også placeret, så vi har sol/skygge, at sidde i alt afhæning af, hvornår vi benytter hver enkelt.
  Bænken står et af de steder, hvor vi får skygge tidligst på varme sommerdage. Dejligt at sidde der, når solen bager på terrassen ved huset.

  SvarSlet