20. februar 2011

Duerne


Skovduerne er nogle fugle vi har meget glæde af. Der er altid et par som kommer fast i haven. Sidste sommer morede vi os næsten dagligt over dem.


En af duerne havde det med at lande på husets tag, derefter fløj den ned på plankeværket ved terrassen, gik nogle skridt og rutsjede så det sidste stykke ind i fodderbrættet. Der kunne den så sidde og æde........, når det ikke var spændende mere, fløj den ned på plænen, spadserede hen mod havebassinet, og ind mellem blomsterne, et bestemt sted hver gang, for til sidst at slutte af med at drikke lidt vand, inden den igen lettede.
Samme procedure hver aften :-)

6 kommentarer:

 1. Sliczne oczko wodne z roślinami w wodzie i wokół, to lubię.

  SvarSlet
 2. Hvor HERLIGE billeder :-) Det er vist en ringdue. De er søde. Jeg har også 2 par, som kommer på visit. Vand i haven er så hyggeligt. Det skaber stemning og tiltrækker mangt og meget dyreliv. Det ser ud til, at I har en dam af betragtelig størrelse.

  SvarSlet
 3. Det var dog nogle pragtfulde fotos af duen, den ser også ud som om den har det rigtig hyggeligt! Enten går den og snakker med sig selv eller også griner den lidt af de mennesker der sidder på samme plads og kigger hver dag.... - ja, hvem ved hvad en due tænker! ;o)

  SvarSlet
 4. Hvor hyggeligt med due besøg - og så passer de ind i farverne på både sten og planter ;O)

  SvarSlet
 5. Nette, det skaber helt sikkert stemning i haven med vand :-) Ang. bassinstørrelse, så hører vores bassin nok ikke til de aller mindste, men absolut heller ikke til de største.

  Fru Friis, måske er det duerne der morer sig mest.
  Det er måske lige som når jeg ser aber i bur, hvor jeg ofte tænker, hvem er det der glor på hvem her ;-)

  Susanne, det er min mand der har taget de her billeder, så sender lige "roserne" videre til ham :-)

  SvarSlet