19. februar 2011

Havevandring 3. juni 2010

Der blev luget i timevis, men tror også nærmest haven var ukrudtfri, da vi fik besøg.
Der var i løbet af foråret brugt rigtig mange timer i haven. Den sidste uge før vi skulle have havevandring, havde jeg været i haven flere timer hver dag efter fyraften. Mig liggende på knæ med rumpen i vejret, var derfor et almindeligt syn i de dage ;-) Jeg ville jo gerne have, at det hele skulle tage sig bedst muligt ud, når gæsterne kom :-)


Gæsterne begynder at ankomme.

Aftenen oprandt, og til alt held var det rigtig fint vejr. Der var besøg i 2 haver den aften, først hos en af vores naboer længere nede af gaden, og derefter hos os.
Når Billund Havekreds inviterer til havevandring, kommer der altid mange mennesker, og det var ingen undtagelse denne gang. Omkring 100 mennesker troppede op - dejligt.

Det var lidt spændende, at åbne sin have for første gang, men også hyggeligt at gå og snakke med gæsterne.


Aftenen sluttede af med, at gæsterne fik en kop kaffe og et stykke kage - aldrig har der da været så mange mennesker i haven og terrassen på en´ gang. Fik heldigvis hjælp af min mands datter, der sørgede for, at kagefade og kaffekander var fyldt op, så vi kunne koncentrere os om gæsterne.


100 mennesker fylder godt op i haven :-)
 Det var en god oplevelse, at have havekredsen til havevandring, og som forventet var besøget ovre inden vi fik set os om.

6 kommentarer:

 1. Ej hvor får jeg bare lyst til havevandring nu efter dit indlæg.

  Det er flere år siden, at jeg har været til sådan et åbent have arrangement, men jeg tænker ofte tilbage på specielt én af haverne. Det vil jeg gøre noget mere i i år.

  SvarSlet
 2. Havevandring er hyggeligt. Jeg har også haft det et par gange, men jeg synes ikke at jeg for helt så meget ud af det som når jeg har have venner på besøg (4-6 stk).Dog er det skønt når mange roser verden. Men engang så have det regnet nattet før og hele væksthuset stod under vand og hvor var folk dog surer over at det ikke lignede et glansbillede. Det var jeg også :-))))

  SvarSlet
 3. Kors med mennesker, det ser rigtig hyggeligt ud, jeg har selv prøvet åben have, men bestemt ikke med så mange mennesker. Anne Gine

  SvarSlet
 4. Frøskuffen, syntes du skal tage afsted til åben have arrangementer. Jeg er afsted flere gange hvert år, syntes det er meget inspirerende :-))

  Hanne, er noget overrasket over, at folk har været sure, da de besøgte dig. Vejret og hvad deraf følger kan ingen jo gøre noget ved. Jeg har selv deltaget i havevandringer i regnvejr, og her hos os møder folk alligevel op, men selvfølgelig bevæbnet med paraplyer.
  Kunne aldrig drømme om, at være en negativ gæst -dem der er det burde skamme sig - eller endnu bedre være blevet hjemme.
  Jeg forventer bestemt ikke, at de haver jeg besøger ligner glansbilleder. Ikke alle haver er lige spændende, men der er som regel altid et eller andet, der er værd at "tage med sig".

  Anne Gine, det var rigtig hyggeligt :-)

  SvarSlet
 5. Hej igen
  jeg har været henne og finde billeder frem fra åbenhus dagen (inden de kom) Jeg tror de var skuffet over at de ikke kunne se haven og væksthuset som de havde regnet med.Du kan se den våde have her. Jeg havde helt glemt hvor meget VAND DER VAR DEN DAG :-)))))) https://picasaweb.google.com/HanneJosefsen/2007_06_30#5575680410606117858

  SvarSlet
 6. Hej Hanne.
  Har være inde og se dine billeder, din have ser dejlig ud :-)
  Kan godt se, at der var rigeligt med vand i din have flere steder, men hvor om alt ting er, så kan selv en haveejer ikke styre vejrforholdene.

  Vi var engang til havevandring et sted, hvor de havde glemt at lukke for vandet (de havde fyldt vand i et meget stort bassin i haven). Der var temmeligt vådt i den del af haven, men det er jo hvad der kan ske........tror alle tog det med godt humør ;-)

  SvarSlet