25. februar 2011

Flere besøg i haven

Jeg skrev i går om, at vi havde en busfuld gæster på besøg om formiddagen den 1. august sidste år. Vi vidste at haven ville tage sig pænt ud den dag, og vejrudsigten så fornuftig ud. Derfor havde vi besluttet os for, med en lille uges varsel at invitere haveinteresserede facebookvenner til kaffe og åben have om eftermiddagen. Vi kunne jo lige så godt få en hyggelig dag ud af det, og selvom det var midt i  sommerferien, tænkte vi, at der nok skulle komme nogen.


I løbet af eftermiddagen kom der omkring 20 familie, venner, kollegaer, nye og gamle bekendte forbi, så det blev en rigtig hyggelig eftermiddag. Vejret holdt, så vi kunne indtage kaffen på terrassen, så det var helt perfekt timet :-))


Der var en del, der gerne ville have været her den dag, men som var forhindrede. Vi har derfor snakket om at lave et lignede arrangement på et eller andet tidspunkt i år. Hvis vi når så langt, vil der selvfølgelig også blive lagt en invitation ud på min blog.


(Billederne i dette indlæg har jeg lånt af min mor.)

6 kommentarer:

 1. Kære Vivik.

  Endnu engang en dejlig favnfuld billeder fra dig. Tak.

  Den lille buskbom hæk, som du har ude foran, hvor længe har den været om, at blive så tæt. Hvilken sort er hækken, og hvor store var planterne da de blev sat?

  Jeg spørge, da vi selv skal have lavet en lille hæk på 8 meter.

  Ha' en dejlig aften ;-)

  SvarSlet
 2. Du kan læse om/se billeder af min buksbomhæk under "Anlæg af haven 2006".
  Det er Buxus sempervirens, dvs. almindelig buksbom. Købt i Bilka på tilbud 5 stk for 100 kr., mener de var ca. 25-30 cm høje, en størrelse der gør, at de hurtigt bliver til en lille hæk. Planteafstanden var 25 cm.

  Held og lykke med din kommende hæk :-)

  SvarSlet
 3. Det lyder som en fantastisk dag Vivik......og jeg er helt overbevist om at alle fik en god oplevelse i din skønne have :0)

  Hvor er din palmelilje bare smuk :0)

  Dorthe

  SvarSlet
 4. Haven ser sandelig dejlig ud.
  Må have været en super oplevelse for alle parter :-)

  SvarSlet
 5. Det er en dejlig have du har. Jeg kan se at du på det nederste billed - det med solhatten også har Japansk blodgræs er den hårdfør nok? jeg har selv plantet den sidste år, men er lidt i tvivl om den tåler denne kulde? Anne Gine

  SvarSlet
 6. Det var en dejlig dag :-)

  Anne Gine, har ikke styr på, hvor hårdfør den japanske blodgræs er, den overlevede sidste vinter, så håber da, at den også har klaret denne vinter, men det kan kun tiden vise.

  SvarSlet