24. februar 2011

Der kom en bus med 50 gæster.

I juni havde vi havevandring for vores lokale havekreds. Et eller andet sted, må Sønderjyllands afdeling af havekredsen have hørt om dette. De kontaktede os, fordi de ville på udflugt her til Billund området 1. august 2010, og ville gerne besøge os. Vi valgte at sige ja til besøget, fordi det lå før vi skulle holde vores sommerferie. Altså havde jeg en chance for, at haven kunne tage sig ordentlig ud, når gæsterne kom.

En bus fylder ret godt på en lillle parcelhusvej.
 I første omgang troede vi, at det handlede om en lille lokalbestyrelse, der skulle på tur, men ved et forbesøg fandt vi ud af, at det drejede sig om 50 personer. Det var lidt vildt.

Dagen kom, og til alt held var det tørvejr, da bussen ankom. Ikke alle planter tog sig lige godt ud, efter det regn der var kommet i perioden op til besøget, men vejret har jeg jo ingen indflydelse på ;-)

Vi kom af med lidt overskudsplanter, skønt når andre kan bruge, det man selv har for meget.

Det var en meget hyggelig formiddag for os, og jeg tror da også gæsterne fik lidt ud af det. 

6 kommentarer:

 1. Hej Vivik
  Det lyder som en interessant dag, men du var heldigvis klar til at modtage nogle gæster og din have ser dejlig ud.
  hilsen Lone.g

  SvarSlet
 2. Nej hvor sjovt, det må da ha' været en positiv oplevelse med alle de havegæster.... - og nu ved vi så også at du har erfaring med åben have... hmmmm... kan det mon bruges til noget... tænke-tænke... ;o))))

  SvarSlet
 3. Hæ hæ de næste der kommer, er da os havebloggere ;-)

  SvarSlet
 4. Hej Vivik.
  Ja det må da være ret specielt at få en bus fuld gæster på have-visit...Jeg er enig med Fru Friis og Madam Bæk, du må holde et have-blogs-have-party :-) ... jeg kan da hurtigt skaffe en minibus.

  Rigtig god weekend.
  Kh Lone

  SvarSlet
 5. Holddaop det må have været overvældende med så mange mennesker, men det er også noget af en cadeau til dig og manden at "rygtet" fra åben have er løbet bredt omkring. Jeres have er altså også flot!!Det er det jeg siger der er altså mere gang i de jyske havekredse end her i storkøbenhavn for der er det ofte "kun" udflugter til de offentlige parker synes jeg! Måske kan jeg komme med i Lones minibus;))

  SvarSlet
 6. Tak til jer alle. Vil ikke love noget sikkert om åben have, men prøv at læs det indlæg jeg har skrevet i dag.

  Lisbeth, hvor er det synd for jer i Københaven, at i ikke får ret mange muligheder for at se private haver. Her i det område hvor jeg bor, er der god mulighed for at komme til havevandringer/åben have. Jeg elsker at se andres haver. Det er meget forskellige haver, men jeg nyder det hver gang.

  Det er måske en ide, at slå et slag for, at det ikke er nødvendigt, at have en have der er helt perfekt og langt ud over det sædvanlige (det er vi vist ikke ret mange der har), for at åbne sin have.
  For mig handler det meget om haveglæde og en god snak med andre der har samme interesse. Alle der interesserer sig for sin have, har et eller andet de kan vise frem og fortælle om :-))

  SvarSlet