26. februar 2011

Flere augustbilleder 2010I får lige lidt flere billeder fra august sidste år. Resten af året fik vi ikke taget flere billeder af haven, måske fordi vi holdt sent ferie, og først var hjemme igen, da vi var tæt på september måned.


September plejer også at være dejlig, men der blev kun lavet det mest nødvendige i haven herhjemme. Jeg gik med forkølelse, voldsom hoste og deraf følgende træthed det meste af september, så min enegi var brugt, når jeg vendte hjem efter 7½ times arbejde i frisk efterårsluft.


Min have fik altså lov til at leve sit eget liv, ret tidligt på efteråret sidste år. Det hævner sig muligvis her i foråret, men jeg skal nok få styr på de uønskede grønne vækster igen :-)Vi fejrer, at vores sommerferie lige er begyndt.

4 kommentarer:

 1. Skønne billeder igen, og også med vin denne gang ;-)
  Jeg er helt sikker på, at du nok skal få styr på din have igen, selv om du blev færdig med efterårsarbejdet.

  Ha' en god lørdag aften.
  Ina
  http://annasplads.dk/

  SvarSlet
 2. Absolut dejlige billeder der er virkelig meget lys når man sidder her i februar og kigger tilbage på sensommeren. Terrassevejr er boblevinsvejr :-) eller rosé.
  Henrik

  SvarSlet
 3. Smil - havde ikke lige tænkt over det med vinen, men må tilstå, at jeg gerne drikker at glas vin, med eller uden bobler, når vi sidder og slapper af i de lune sommeraftener :-)

  Talibra, ja sommerfuglebusken og sommerfuglene er skønne :-)

  SvarSlet