2. december 2010

Plankeværk


Der havde i den periode, vi arbejdede i haven, været fri indkik til nabohaven, så det var dejligt, da vi gik i gang med at sætte plankeværk op. Vores flinke naboer havde ønsket plankeværk, hvilket vi var gået med til, en hæk tager trods alt nogle år om at blive høj og tæt. Arbejdet blev udført i fællesskab med naboen, det var meget hyggeligt.

I baggrunden den sukkertopgran der fik lov at
blive stående i haven. Køn var den ikke på
bagsiden, men den er blev meget kønnere
med årene.
Vi fik trukket en linie, fik stolperne gravet ca. 70 cm i  jorden, og stampet godt til. Her 5 år senere står de stadig, som de skal, så det blev gjort rigtigt. Vi havde ikke tidligere prøvet at sætte plankeværk op, men fik efterfølgende selv sat 5 sektioner op ind mod en anden nabo. Det slap vi også heldigt fra.

De sektioner af plankeværk, vi med
stolhed selv fik sat op.
Så snart, der var plankeværk
oppe, blev jorden klargjort bag
garagen, og den meget lille køk-
kenhave sået til.


Vi venter på, at græsset skal komme op,
men nu med rammer om haven.
 Det var skønt, at få rammer om haven igen, og have det hele lidt for sig selv.
Det var kun baghaven der stadig var lidt åben. Dernede har vi, som det eneste, nogle alt for store egetræer stående i skæl. Jeg ville gerne have nogle af dem væk, da de hindrer aftensolen i at nå ned i vores have, men desværre er bagboen meget glad for de træer, så de står der endnu. De store rhododendroner og andre buske vi havde plantet, ville dog forholdsvis hurtigt komme til at lukke for indkik fra den side, så det måtte så være sådan.

Allerede fra midt sommer, blev der dog også lukket helt af til den side, da dem der bor bag os, valgte at sætte plankeværk op inde på deres side af skæl.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar