22. december 2010

Siameserkatten


Vi havde sidst på i 2005 anskaffet os en siameserkat.
Desværre blev den ikke ret gammel, den døde, formentlig af en hjerneblødning, nytårsaftensdag 2006, i konsultationsværelset hos dyrlægen. Husker stadig den unge dyrlæge, der var noget chokeret over, at en af hendes små dyrepatienter gik i krampe og døde , mens hun var i gang med undersøgelsen.

Når jeg nu sidder og ser på de gamle havebilleder, fra det år vi havde katten, bliver jeg næsten nødt til at vise jer nogle af dem.

En siameser er meget speciel, og har sin helt egen personlighed. Vores fulgte os overalt, som en hund. Den gik pænt med (uden snor), når vi gik tur, og i haven var den også hvor vi var.
En kat er normal hurtig, men en siameser er lynhurtig, det var ikke specielt godt for fuglelivet i haven.

Jeg venter gerne på jer små pipper,  har en god tålmodighed. 


6 kommentarer:

 1. Det er godt nok en flot kat! Ja, man kan se, at den var med overalt. Et dyr kan være en stor del af familien, og savnes flere år efter.

  SvarSlet
 2. Den var lidt sjov den kat. Har dog valgt ikke at anskaffe kat igen, i stedet nyder vi fuglelivet i haven :-)

  SvarSlet
 3. Billedet med din siameser og for-glem-mig-ej er da aldeles pragtfuldt, virkelig tone-i-tone!!

  Mine forældre nåede at have 2 siamesere og altid sammen med en anden racekat. Siameserne havde klart den største personlighed, det er en helt speciel kat - enten kan man li' den, ellers løber man skrigende bort!! Det var de mest talende (og højrøstede) katte og dem der fandt på de skøreste ting.

  Nå, der faldt jeg da helt i nostalgi, desværre kan jeg ikke selv tåle katte og behøver derfor ikke spekulerer på om vi skal eje sådan en...

  Ha' en fortsat dejlig dag fra fru friis

  SvarSlet
 4. Tak for din lille fortælling om dine forældres siamesere.

  Hilsen Vivik

  SvarSlet
 5. Hei Vivi. Jeg visste ikke at dere hadde hatt en siameser katt tidligere. så trist at den døde! Je jeg kan skrive under på at Siamesere og orientalere som egentlig bare er en farget siameser er noen utrolige katter! Jeg har vokst opp med katter rundt meg hele livet, men for 10 år siden fikk jeg to orientalere, og vet du hva..de er som et barn på 3 år. I dette øyeblikk jeg skriver disse ord, hvor tror du mine orientalere sitter? ;)
  Det er arbeid med disse katter, men de gir så utrolig mye tilbake.
  Håper det går bra med deres hund.
  Klem til Deg.

  SvarSlet
  Svar
  1. Dine katte sidder vel og følger med på skærmen ;-)
   Vores sad ofte og fulgte med ved skærmen, og kørte vi pilen helt ud i siden kiggede katten altid bag skærmen, som om pilen var smuttet derom ;-)

   Det var meget trist at vores kat døde så ung, en søster til den lever i bedste velgående, og bor hos vores søn og svigerdatter.
   Nu har vi vores gode hund Zita, håber den får lov at få et langt og godt liv :-)

   Slet