5. januar 2012

Stemningsbilleder 5. januar

Vejret har været meget svingende i dag, alt fra regnvejr der gjorde himlen næsten natmørk, til sol så dejlig som på en forårsdag.
Solen havde desværre trukket sig tilbage, da jeg kom hjem fra arbejde, men jeg kunne dog nå ud og tage et par billeder inden lyset helt forsvandt for i dag.


Lidt kulør, grønt, brunt, lilla er der da selvom vi har januar :-)

Vand i haven holder jeg af hele året, selvom bassinet selvfølge er noget helt andet om sommeren, er den da også skøn nu, hvor træer og buske spejler sig i vandet.


Lidt oprydning omkring græsserne kunne det måske godt trænge til, men inde i mit hoved er det ikke min nuværende have der trænger sig på, men derimod alt det jeg gerne vil i gang med i den nye have.
Selvfølgelig skal haven se anstændig ud, men det bliver ikke her den største energi bliver lagt. Glæder mig til, at dagene bliver lidt længere igen, så jeg kan tage en time eller to i enten den ene eller den anden have efter fyraften :-)

10 kommentarer:

 1. Så fin din trädgård är fast det är mitt i vintern. Alla prydnadsgräs kompletterar så fint med sina brungula nyanser och vertikala former.

  Kram Anna Vattenkanna

  SvarSlet
 2. Ja selvom vi skriver januar, behøver haven jo ikke se kedelig ud, og det gør din heller ikke... dejlige billeder :o)
  Jeg kan godt forstå du helst vil i den nye have, det er vist helt naturligt ikke at ha den samme lyst til at passe den gamle have... ellers må du ha gjort den let passelig på en måde så den ikke tar for meget af din tid :o)

  Ha en go aften...

  SvarSlet
 3. Hej Vivi
  Tak for dine søde kommentarer på min blog. Jeg håber du tager en masse planter med til den nye have, og drivhuset. Suk hvor er det fint.

  Hej fra Eva

  SvarSlet
 4. Skønne stemningsbilleder du har fanget. Det må må være den blå time, du har taget billederne i.

  Jeg glæder mig også til at komme hjem efter fyraften hvor det stadigt er lyst, så vi kan komme ud at nyde det milde vejr :-)

  SvarSlet
 5. Fine billeder og jeg kan meget bedre lide dit vand i haven end det, der er i min. Dit er heldigvis under kontrol.
  Ja lad os håbe, at du snart kan "nøjes" med at koncentrere dig om jeres nye have.

  SvarSlet
 6. Deilige bilder, jeg liker veldig godt det høye gresset!

  SvarSlet
 7. Fine billeder, men alligevel synes jeg haven (incl. min egen) ser trist ud nu i disse regnvejrsdage.

  Nå, vi går jo mod lysere tider...

  Dejlige spejlinger i din dam, det kan man nyde året rundt.

  SvarSlet
 8. Ja, du har sandelig nok at se til!
  Men du har ret, som du skrev til mig - en stor del af glæden ved at arbejde i haven er jo at kunne forme, se tingene langsomt blive til noget.
  Det der med "have på en dag" som man kan se i TV nogen gange, det er ikke noget for mig.
  Ha' en go' aften :-)

  SvarSlet
 9. Tak for kommentarer.

  Line der skulle bestemt heller ikke komme noget fjernsynshold hos mig og lave min have. Det ville ødelægge min glæde ved det hele.

  Uanset hvor mange år, det kommer til at tage, før jeg har bare nogenlunde styr på min nye have, så er det meget, meget vigtigt, at det er mig (os),der selv bestemmer det hele inkl. tempoet.

  SvarSlet
 10. Ja, jeg synes også at din have er dejlig, selv her i januar. På dette tidspunkt hører let forfald jo til. Jeg bryder mig ikke så meget om når alt er klippet ned og ryddet bort, for det ser slet ikke naturligt ud. Så lad du bare græsserne være en måneds tid endnu, til det bliver lysere om eftermiddagen. Så er lysten også større :-)
  Jeg nyder virkelig vandspejlet i min dam om vinteren og foråret. For den er så lille at der nærmest ikke er noget spejl tilbage om sommeren :-D

  SvarSlet