21. januar 2012

Mens jeg venter på forår.


Sådan en våd og vandkold januardag, som det har været i dag, kan foråret føles langt borte. Godt jeg har så mange skønne blomsterbilleder, jeg kan finde frem, og suge næring og fornyet energi fra.

Det meste af vinteren kommer arbejdsmæssigt til at gå med kursus. Jeg har lige haft en uges kursus i betjening af motorsav, har bl.a. prøvet at fælde et mindre træ, og fik mit kursusbevis :-)

De næste 3 uger skal jeg på kursus i "Anlæg i betonsten, buede linier", det bliver spændende, men sikkert også en udfordring. Håber foråret er tæt på, når jeg vender tilbage til mit normale arbejde midt i februar ;-)

På hjemmefronten har vejret heller ikke appelleret til udendørs aktiviteter de sidste par dage. Det passer mig på en måde meget godt, for det betyder, at vi får svunget penslerne indendøre i vores kommende hjem. Der er lang vej endnu, men går alt efter planen, får vi mindst et rum helt færdig i morgen :-)

Inde på stuebordet ligger et stort stykke papir, det er vist ikke svært at gætte, hvad det skal bruges til................... haveplan selvfølgelig :-)
Tegnearbejdet er påbegyndt, og der bliver løbende arbejdet videre på den, når tiden er til det.

3 kommentarer:

 1. God arbejdslyst med både maling og haveplan. Det er i hvert fald godt vejr til indendørs arbejde.

  SvarSlet
 2. Vakre tulipaner!! Ventenede sjeler er vi hagere vinterstid :)

  SvarSlet
 3. Det har bestemt ikke været vejr til ude sysler i formiddags, men i eftermiddags kom solen frem, og vejret var rigtig lækkert med bidende kold. På den måde føler man jo ikke, at man forsømmer noget ved inde sysler.

  Go' fornøjelse med tegneriet og maleriet :-)

  Ha' en dejlig aften.

  SvarSlet