6. januar 2014

Tilbageblik på haveåret 2013

Her kommer et lille tilbageblik på nogle af højdepunkterne i haveåret 2013.

Januar
Februar


Marts
April
Maj


Juni


Juli
August
September


Oktober


November
December12 kommentarer:

 1. Godaften Vivi.Sikke da en dejlig årskavalkade du viser.Der er bestemt sket meget i jeres have i 2013.Dejligt at vi har vores billede arkiv til at fastholde alle de ting der sker derude.
  Godaften Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-)
   Ja billederne er gode at have. Jeg blev faktisk selv helt overrasket over, hvor meget det havde rykket i løbet af et år ;-) Det vil jo være super hvis der sker lige så meget i haven i år.

   Slet
 2. Der er sket meget fra januar til januar igen. Fine billeder - det sidste billede ser rigtig hyggeligt ud.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja en del er der sket, kan jeg se nu :-)

   Slet
 3. Hej. Det var et dejligt tilbageblik med mange højdepunkter. Jeg kunne rigtig godt lide billedet med cosmos og aftenbilledet fra december. Det var meget stemningsfyldt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er da stemningsfyldte billeder imellem, men hvis jeg skulle vise vores haveår 2013, var det vist meget relevant også at tage et par billeder af gravearbejde og det store ahorntræ med, da der er brugt rigtig mange timer på at grave og arbejde med træ.

   Slet
 4. Lækre billeder du har fundet frem Vivi. Jeg fik helt mundvand da jeg så billedet af rabarbersaften! Hmmm. Høstbilledet er også fint. Mange fine stemningsbilleder.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det bliver skønt, når vi igen kan hente frugt i haven, som kan laves til saft eller mamelade :-)

   Slet
 5. Åh ja Vivi.....det var et fantastisk haveår der gik.....og sikke der dog har været gang i den hos jer. I hviler ikke på laurbærene :0) Glæder mig til at følge med hos dig i det kommende haveår for jeg er sikker på der oimmer til at ske masser af spændende ting og sager i din have :0)

  Knus Dorthe

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja 2013 var et godt haveår :-) Vi fik inddraget en del flere m2 til have, og mon ikke det kommer til at rykke lige så meget i år, det er i hvert tilfælde planen. Skovhaven er jo allerede blevet udvidet lidt i år, og H.J. er i gang med at fælde buskettet ud mod vejen. Planen er, at der skal rykkes rødder op alle de steder vi har fældet, forhåbentlig engang i foråret, men senest i efteråret. Derefter skal der plantes hække ud mod vejsiden (nord) og læhegn mod vest, de steder, hvor der ikke er et ordentligt læbælte. Når det engang er klaret, så er det kun at få inddraget grunden bid for bid til have.

   Slet