14. januar 2014

Mere skovsti


4 graders varme og stille vejr, så selvfølgelig var jeg ude og rode lidt i haven. Skovstien begynder nu for alvor at tage form :-)


Få meter mere så er stien ryddet. Det kribler allerede i fingrene efter at komme i gang med at rydde til bedet ;-)


Sviget helt inde i læhegnet er rundet.
Et enkelt lille træ stod i vejen midt på stien, men 5 min. med en lille håndsav kan gøre meget ved det.


På stien står der stubbe tilbage fra nogle af de træer vi fældede sidste forår. Dem skal motorsaven lige på, så de kommer ned i en højde, hvor flisen kan dække dem. 
De vil med sikkerhed begynde at skyde igen, men så tager jeg lidt roundup i brug, et middel jeg kun bruger i meget få tilfælde. Her vil det dog være på sin plads fremfor at knokle med at grave de største rødder op. En enkelt "kur" eller to, så er der vist ikke mere liv tilbage i de stubbe. 


Så skal der et pænt lag flis på,....................


...............men det er jo ingen sag, når jeg har en bunke hjemmelavet flis liggende lige ved siden af stien :-) 

16 kommentarer:

 1. Godaften Vivi.Det bliver bare supergodt med den skovsti.Og dejligt for dig at vejret er med dig.
  Også dejligt med alt det "hjemmelavede" flis.............det passer bare til stien
  Godaften Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er dejligt med det fine vejr :-) Det er helt perfekt at bruge vores flis til skovstien. Det varer heller ikke længe, før vi har en stak flis mere, nu hvor vi er gået i gang med at fælde det busket, der er ud mod vejen, så jeg kan bare bruge løs af det :-)

   Slet
 2. Uhhh... Det er altså luksus sådan at kunne bygge sin egen skovsti, med hjemmelavet flis.... Og altsammen i januar! Det ser rigtig godt ud. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg føler mig også særdeles privilligeret. Den sti kommer jeg til at holde rigtig meget af :-)

   Slet
 3. Spændende projekt, jeg kan godt forstå, det kribler for at komme videre med bedet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er slet ikke til at få nok, når man først går i gang med et projekt, men det kender du sikkert alt til ;-)

   Slet
 4. Svar
  1. Ja det bliver godt både den efterhånden lange tur vi kan gå på stien, men specielt når jeg også får ryddet til bed og plantet omkring stien.

   Slet
 5. Tænk at kunne lave så meget i haven i januar. Det ser bare godt ud, og dejligt med alt det flis I selv har. Det bliver skønt at kunne gå tur på stien når forårsblomsterne kommer.

  SvarSlet
  Svar
  1. I år må vi "nøjes" med at nyde stien og den nuværende beplantning på det nye stykke, men fremadrettet skal der plantes blomster, buske og sættes forårsløg.

   Slet
 6. Det er et skønt projekt, og forventningen om at kunne gå en "længere" tur i haven og nyde den fra flere vinkler. Man kan vel sige haven bliver større uden behov for mere areal.
  Henrik

  SvarSlet
  Svar
  1. Forventningens glæde er altid god, men jeg holder heldigvis også af proccesen :-) Haven bliver helt klart større, når læhegnet bliver en integreret del af haven. Jeg synes, det er ærgerlig hvis de mange m2 der er brugt til læhegn bare skal stå som en ramme, når tingene kan forenes, så oplevelsen af haven højnes.

   Slet
 7. Hej.
  Det ser spændende ud. Det giver haven et nyt udseende.
  Glæder mig til at se det færdige resultat,
  Tak for kigget.

  Hilsen Bente Busk.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja haven kommer til at tage sig anderledes ud, men den kan næsten heller ikke andet. Da vi flyttede herud var der jo nærmest ikke andet end græs, busket og læhegn bortset fra et par småbede oppe ved huset.
   Jeg glæder mig også til at se hvordan det kommer til at tage sig ud, når bedet engang står tilplantet, men et færdigt resutat kommer jeg vist aldrig frem til, da der altid være noget, der lige skal ændres lidt for at blive endnu bedre ;-)

   Slet
 8. Hej Vivi. Ja sådan har jeg det også. Jeg har altid et nyt projekt som lige skal gøres for det kunne jo være at det så blev bedre.
  Hilsen Bente.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror, de fleste der er meget optaget af deres haver har det sådan :-)

   Slet