10. januar 2014

Havedesign ved brug af IT-programmer

Denne uge er nærmest fløjet afsted med et rigtigt spændende og lærerigt kursus "Havedesign ved brug af IT-programmer". 


Vi har arbejdet i Microsoft Visior. 
Ud over nogle fastlagte opgaver, fik vi mulighed for at tegne vores egne haver :-) 
Jeg valgte at arbejde med den vestlige halvdel af vores grund, da det er den del vi i første omgang koncentrerer os om at få anlagt til "en rigtig have". 


16 kommentarer:

 1. Det var da alletiders mulighed.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja :-) Kurset kunne vælges i stedet for en uges undervisning i alm. brug af PC i forbindelse med min uddannelse til anlægsgartner.

   Slet
 2. Hvor skønt, jeg håber at du blev glad for det medie, det giver nogle andre muligheder. Jeg underviser i tegneprogrammer og er bidt af det, det er dog Autodesk programmer:)
  Din tegning ser godt ud er den målfast?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja tegningen er målfast.
   Den er tegnet i 1:200, på den måde kunne jeg få det halve af min have til at være på et A3 papir, som var det største format, vi havde mulighed for at printe ud i.
   Vi var vist mange på holdet der blev noget bidt af tegning på pc ;-)

   Slet
 3. Hej Vivi

  Ja, flot ser det ud! Sådan rigtig proff!
  Jeg måtte jo lige tjekke op: Microsoft Visio koster 5.500kr...
  Så prisen er også Proff:)

  En dejlig aften herfra

  SvarSlet
  Svar
  1. Er klar over den ikke er helt gratis. Den pris du skriver er for 2013 udgaven.
   Har hørt at 2010 udgaven (som vi arbejdede med) vist stadig kan købes hjem fra USA for omkring 1600 danske kroner. 5.500 kr. er mange penge, men stadig noget som er muligt at komme i nærheden af som privatperson. Skulle man over i et topprofessionelt program som Autocad er det jo helt, helt andre priser det handler om.
   En ting er sikkert, jeg ønsker mig programmet !!

   Slet
 4. Spændende, det kan du få meget glæde af, især godt at I kan arbejde med jeres egen have.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja hvis jeg får fat i programmet er der mange muligheder :-)
   Det var fint vi måtte arbejde med vores egne haver, men det var jo uden betydning hvilken have vi arbejdede med. Det handlede om, at lære noget om de forskellige muligheder der er i programmet.

   Slet
 5. Hej Vivi.Det ser utroligt spændende ud med dit kursus.Kunne godt tænke mig hvis du beskriver lidt af det der foregår på papiret.Kan godt forstå at du ønsker dig programmet..........med hensyn til din uddannelse Godaften Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er det område jeg går og arbejder med nu. Nederst midtfor er skovhaven, lige ovenfor er det bed jeg har gravet ud til det gul-ornge bed og ovenfor igen køkken- og snithaven. T.v. er mit stedsegrønnebed og lige ovenfor det mine 6 planteskolebede. Øverst t.v. i tegningen er det område vi skal have ryddet for buske og træer, for derefter at lave materialeplads og frugthave i området. T.h. for køkken- og snithaven har jeg planer om at lave et meget langt staudebed, men den endelige udformning er ikke helt på plads endnu.

   Slet
 6. Hvor spændende og lærerigt! Kan godt forstå, du valgte dette kursus fremfor et almindeligt pc - kursus!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er meget glad for, at der var en valgmulighed her :-)

   Slet
 7. Spændende og herligt program.

  SvarSlet
 8. Det ser spændende ud. Sig endelig til, hvis du mangler en have at øve på, der må nemlig gerne komme indput til kolonihaven :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Jane :-) Jeg mangler ikke ligefrem en have at øve på, men har du brug for ideer til ændringer, så ring eller skriv til mig, så finder vi ud af noget :-)

   Slet