15. april 2013

Stæren er kommet.


Stæren er kommet, det må være et godt forårstegn :-)


Den ser lidt pjusket ud.
Jeg tror, den har taget sig et bad i nærheden, lige índen den satte sig i piletræet udenfor mit arbejdsværelse.

7 kommentarer:

 1. Hvilket skønt billede, elsker naturen og alt hvad den byder på...
  Rigtig fin mandag - mange hilsener oddStyle

  SvarSlet
 2. Skønt at I også har fået besøg af stæren. De er så hyggelige her i foråret med deres mange skønne lyde.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja de er dejlige :-) Vi så den første i går.

   Slet
 3. Når jeg hører eller ser formuleringen "stæren er kommet" kommer jeg til at tænke på mine forældre. De gik altid meget op i stærens ankomst, hvilket ikke kunne hidse en teenager særligt op:) Men som voksen og havegal forstår man dem jo godt for det betyder at det virkelig er forår:o)
  Det er en herlig nyvasket en du har dér.

  SvarSlet
  Svar
  1. Som ung spekulerede jeg heller ikke på, hvornår de forskellige fugle var her, men i mit voksne liv nyder jeg at se den første vibe, den første stær, og når svalerne kommer så er det sommer.

   Slet
 4. Jeg tror også det har noget med alderen at gøre, at man kan føle samme lykke indeni, når man ser stæren som når man ser den første vintergæk. Vore børn ryster nok overbærende på hovederne, men bare vent...

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror somend ikke de ryster på hovedet, men synes måske, jeg er lidt nørdet med haven. Det ældste barnebarn driller mig godmodigt med mine blomster, men mit indtryk er at hele familien satte pris på at opholde sig i vores gamle have :-)
   Her er der jo ikke så meget have og blomster at se på endnu, men begge børn holder heldigvis af naturen, og finder glæde ved den.
   Datteren og svigersønnen har fået en kæmpe have/park med til den ejendom de har nu, og vil heldigvis gerne have det hele tager sig pænt ud, og fuglene skal også fodres i vinterperioden, så........ :-)

   Slet