6. januar 2011

Havebassin (III)

Der var kommet vand i bassinet, men arbejdet var først lige begyndt. Der skulle sten til, mange sten, både rundt ved kanten og til mit stendige.
Jeg havde regnet ud, hvor mange sten jeg ca. skulle bruge og i hvilke størrelser. En vognmand blev bestilt til at levere dem i vores indkørsel.

Jeg syntes i skal se, hvordan det ser ud, når der bliver læsset 8 ton sten af.


 
                              Kan stadig huske vognmandens bemærkning til min mand om, at det ville tage mig noget længere tid at bruge 1500,-  end det ville tage for hans kone ;-) 

(Det er sikkert ikke så ofte, det er en kvinde, der bestiller sådan et læs sten. De fleste vil nok hellere shoppe) 6 kommentarer:

 1. Med det arbejde behøver man ikke fittness center. Jeg vil heller ikke shoppe - for at sige det lige ud, så hader jeg det. Det skulle da lige være på planteskolen, der kan jeg være med ;-)

  SvarSlet
 2. Det er nok ikke alle der vil kunne forstå glæden ved et læs sten - men jeg kan fint følge dig. Det at købe ind til havedrømmene kan gøre een helt "høj" af glæde.
  Hilsen Berit fra Irishaven

  SvarSlet
 3. En hobby som haven kræver af og til lidt større udskrivninger. Til gengæld kan man også få meget ud af ingenting (her tænker jeg på stiklinger, frø og glæde i det hele taget).
  Når jeg ser billederne af lastbilen som læsser sten af, kommer jeg til at tænke på den der følelse: "åh nej, hvad har vi gang i", ligesom dengang vi havde en gummiged inde i haven for at grave rødder op og flytte jord. Som haven så ud!!! Men det skal jo være skidt, før det kan blive godt - og det varede sikkert ikke længe, før de der sten var væk fra din indkørsel :)

  SvarSlet
 4. Madam Bæk, ganske rigtigt ingen fittness center til mig. Jeg er heller ikke speciel vild med at shoppe, med undtagelse af planter, gamle loppefund, lys og servietter.

  Berit, ja jeg kan gå helt i selvsving, når jeg går i gang med et nyt projekter :-)

  Line, må tilstå jeg efterhånden har brugt en del kroner på haven, men gratis eller næsten gratis projekter holder jeg mindst lige så meget af, f.eks arbejdet med at få billige eller kasserede planter til at blive pæne.
  Yderst sjælden jeg tænker, "åh nej, hvad har vi gang i". Tænker mere "yes" nu kan jeg lege med det her. Ved jeg har viljen til at få udført de projekter jeg påbegynder.

  Hilsen Vivik

  SvarSlet
 5. Jeg ville helt sikkert også hellere have et læs sten at rode rundt med, end at skulle shoppe i fx. storcentret ;)
  Og det er lige så sjovt med gratis / billige planter, som med de dyre og flotte fra planteskolerne... det er da lidt en sejr at kunne få et 'sølle skravl' til at overleve...

  SvarSlet
 6. Ganske rigtigt Jane. Nu har du jo også fået ekstra meget jord, du kan "lege" på, efter i har købt kolonihaven :-) Pas på, det kan let gribe om sig...........

  SvarSlet