22. maj 2011

Tomatplanterne vokser, og ukrudtet gror.

Det er helt vildt, som alle planterne i drivhuset vokser. I går blev der flyttet en hel del planter ud af drivhuset. Nogle blev plantet ud, men mange står stadig i kasser, og venter på at komme i jorden. Til alt held kan der nu frigives plads i huset.


Tomatplanterne  har fået luft omkring sig, det var vist også ved at være på tide, for de vokser godt. De er allerede så småt begyndt at blomstre, og jeg nåede at få dem bundet op i formiddags, inden vi igen i dag skulle til konfirmation.
Jeg er lidt stolt af mine tomatplanter, for det er igen i år lykkedes mig at lave nogle fine kraftige planter.

Sommeranemoner.

Der er til gengæld så andet, jeg er knap så stolt af i haven. Ukrudtet gror lystigt, og meget hurtigere end jeg kan følge med til at få det udryddet lige for tiden (fik dog klaret lidt i formiddags, før jeg skulle i festtøjet). 
I den kommende uge, har jeg en del gode aftaler i kalenderen, så der bliver heller ikke så meget havetid, som jeg også kunne have ønsket mig.
Jeg kan simpelthen ikke forstå, at døgnet ikke får tildelt nogle flere timer her i sommerhalvåret ;-)

12 kommentarer:

 1. Helt enig. Der er for lidt timer i døgnet i april og maj. Orlov med løn ville også være en god idé ;-)

  Dine tomater ser rigtig flotte ud.

  Hilsen Ina
  http://annasplads.dk/

  SvarSlet
 2. Smil - jeg plejer at sige, at hvis min arbejdsgiver ville sende mig lønnen hver måned, så skulle jeg nok blive hjemme, og overlade arbejdet til en anden ;-)
  Jeg er nu meget glad for mit job, men det tager desværre alt for meget af min fritid...... :-)

  SvarSlet
 3. Jeg er helt enig.
  Jeg synes simpelthen at sommerhalvåret skulle have tillagt de ekstra lyse timer. Så kunne vi 'lege' i haven længere og stadig få tid til at sove og arbejde :-)
  God arbejdsuge.

  SvarSlet
 4. Ja helt enig. Selv på efterløn kniber det med at nå det, så jeg kan godt forstå, I vil have mere fritid.
  Dine tomater ser fine ud, mine mangler drivhuset :-)

  SvarSlet
 5. Også enighed herfra, men synes nu det gælder i alle måneder, for om vinteren er det andre sysler der fylder dagen. Jeg mener, at døgnet burde gøres længere, men at behovet for søvn var den samme!

  Ina's forslag med orlov med løn synes jeg godt om - kan vi ikke oprette et 'have-parti', som arbejder for det ;-)

  SvarSlet
 6. Ja, er det ikke deilig å få frigjort plass i drivhuset? Selv fikk jeg flyttet ut mine staudefrø i dag, og jammen er det godt å få litt mer plass til sommerblomstene! Snart skal også de ut! Tomatplanter er så hyggelig å kunne dyrke selv! Har du sådd dine fra frø? Jeg gleder meg virkelig til å kunne begynne å høste!

  SvarSlet
 7. Ja, jeg har selv sået mine tomater :-)

  SvarSlet
 8. Susanne, et "have-parti" kan vel være lige så godt, som dengang Jacob Haugaard lovede medvind på cykelstierne........... og han blev endda valgt ind ;-)

  SvarSlet
 9. Jeg kan se du også har bakker med planter udenfor i køkkenhaven der venter på at blive plantet ud, på afstand ligner det lidt artiskokker eller ?
  Henrik

  SvarSlet
 10. Henrik, der er ingen artiskokker i år. Det du ser er forskellige sommerblomster.

  SvarSlet
 11. Jeg er også enig, det er umuligt at nå det hele. Jeg nægter at få strees, og glædes over det jeg når. - Men det ser da rigtig fint og flot ud i din have og i dit drivhus!!! :-)

  SvarSlet