14. maj 2011

Plantemarked i Billund.


I dag har jeg for første gang været til plantemarked, som plantesælger. Det var meget hyggeligt :-) Det var vores lokale havekreds her i Billund, der traditionen tro, havde arrangeret det.

Jeg havde en del overskudsplanter fra både have og drivhus, så hvorfor ikke prøve at få dem afsat, fremfor at lade dem gå til.
Det var ikke det helt store udvalg jeg havde med, men fik alligevel solgt lidt.
Kæmpe verbena var der rigtig god salg i.
Tomater, liljekonval, akeleje, hosta, canadisk hønsebær og kæmpe tusindstråle forsvandt der også nogen af.

7 kommentarer:

 1. Ja hvis jeg var kommet forbi og dine priser er rimelige, havde jeg også købt nogen af disse planter. Jeg har rigtig mange hostaer, men også mange bare pletter, så kan sagtens bruge flere. Jernurt og kæmpetusindstråle var også røget i kurven. Fik du udsolgt?
  Det regner her nu, jubiii, så er der tid til bloggen, og planterne bliver glade sammen med mig.
  Fortsat god dag

  SvarSlet
 2. Nej, jeg fik ikke udsolgt, og det havde jeg bestemt heller ikke forventet ;-) Jeg tror mine priser var yderst rimelige. Det jeg havde med i dag, var til priser mellem 10 og 30 kr.

  SvarSlet
 3. God ide Vivik og så er det bare hyggeligt .....man får sig nogle gode snakke med en masse søde mennesker på sådan en dag :0)

  SvarSlet
 4. Ja, det bliver til en hel del snak sådan en dag. Mange af dem der kom forbi, var selvfølgelig folk fra lokalområdet, så der var mange kendte ansigter :-)

  SvarSlet
 5. Hvor er det ærgeligt at man ikke kan opholde sig flere steder på én gang, nogle gange kunne det være praktisk!! ;o)
  Det lyder ellers som en rigtig hyggelig dag du har haft.

  SvarSlet
 6. hmmmm - ja jeg kunne godt have brug for nogen liljekonval- mine vil ikke blomstre (de står nok forkert, så det hjælper vel ikke at købe flere)

  SvarSlet
 7. Mine liljekonvaler står nede i skov- og surbundsbedet og breder sig næsten for lystigt.

  Jeg fik nogen med lyserøde blomster af min genbo for nogle år sidden, de havde været langsomme til at komme i gang hos hende, men her ovre hos mig, begyndte de hurtigt at brede sig. Inden for de næste par år, skal jeg nok også til at tynde ud i dem ;-)

  SvarSlet